پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 9530 تاریخ : 1392/06/02-10:16:18
,2,
 عملکرد بانک توسعه صادرات شایسته تقدیر است

رئیس گروه بانک و بیمه سازمان توسعه تجارت:

عملکرد بانک توسعه صادرات شایسته تقدیر است

رئیس گروه بانک و بیمه سازمان توسعه تجارت ایران گفت: بانک توسعه صادرات به عنوان بانک تخصصی و مکلف به حمایت از صادرات با اختصاص 98.8 تسهیلات خود در امر صادرات عملکرد موفقی را نشان می دهد .

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از  روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران، فرهاد نوری در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب گفت: نرخ سود تسهیلات مشارکتی مطابق قانون بین 18 تا 21 درصد تعیین شده که بانک توسعه صادرات حداقل نرخ قانونی 18 درصد را اعمال می‌کند همچنین نرخ سود عقود غیر مشارکتی نظیر تسهیلات فروش اقساطی تا سر رسید 2 سال 14 درصد و بیشتر از 2 سال 15 درصد می‌باشد که در بانک توسعه صادرات اعمال می‌ گردد.

وی افزود: همچنین نرخ سود تسیهلات ارزی 6 درصد بوده که برای صادر کنندگان نمونه 1 درصد و برای دارندگان وثایق معتبر نیم درصد تخفیف ارائه می‌گردد.

نوری تاکید داشت: در خصوص اعطای تسهیلات به وارد کنندگان نیز در بانک توسعه صادرات تسهیلات بانکی فقط در حوزه واردات در مقابل صادرات پروژه‌های سرمایه گذاری و تامین مواد اولیه و قطعات در جهت توسعه صادرات قابل ارائه می‌باشد.

رئیس گروه بانک و بیمه سازمان توسعه تجارت ایران تصریح کرد: ضرورت دارد بانک مرکزی با ابلاغ مصوبه‌ای بانک‌های عامل را مکلف کند تا بصورت تکلیف قانونی تسهیلات صادراتی حداقل 10 درصدی با اجرا کنند.

وی در این خصوص گفت: براساس بسته سیاستی، نظارتی بانک مرکزی، بانکها مجازند 10 درصد منابع را به صادرات و بازرگانی اختصاص دهند اما آمارهای رسمی نشان می‌دهد که در عمل این عدد تا حداکثر 3 درصد متوقف شده است که در برخی بانکهای خصوصی در حد صفر است. به نظر می‌رسد ضرورت دارد بانک مرکزی با ابلاغ مصوبه‌ای بانک‌های عامل را موظف نماید تا بصورت تکلیف قانونی، تسهیلات صادراتی حداقل 10 درصدی را اجرا نمایند.

وی خاطر نشان کرد: بانک مرکزی یکی از مشکلات بررسی آمار تسهیلات اختصاصی به صادرات را عدم وجود سر فصل صادرات در طبقه بندی بین‌المللی فعالیتهای اقتصادی isic در تهیه آمارها می‌داند به گونه‌ای که بخش صادرات به عنوان بخش مجزا محسوب نگردیده است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 171
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران