آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 516178 تاریخ : 1399/04/28-14:28:30
,5,4,
روسیه حضور در بازار ال ان جی را 2 برابر می کند

ظرف 5 سال آینده

روسیه حضور در بازار ال ان جی را 2 برابر می کند

الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه اعلام کرد با چندین مگاپروژه جدید تا سال 2025 سهم روسیه از بازار ال ان جی جهانی به 15 درصد افزایش خواهد یافت.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از راشاتودی، الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه اعلام کرد با چندین مگاپروژه جدید تا سال 2025 سهم روسیه از بازار ال ان جی جهانی به 15 درصد افزایش خواهد یافت.

نواک گفت: روسیه توانسته است از سال 2009 تا کنون صادرات ال ان جی خود را به بیش از 4 برابر برساند. این اقدام به لطف افتتاح تأسیسات جدید تولید ال ان جی صورت گرفت. چندین پروژه جدید همین حالا در دست احداث هستند تا ظرفیت تولید و صادرات ال ان جی همچنان افزایش یابد.

طبق گفته لئونید میکلسون، مؤسس بزرگترین تولیدکننده مستقل گاز روسیه، نواتک، سال گذشته سهم روسیه از بازار ال ان جی جهانی به 7 درصد رسید.

طبق داده های وزارت انرژی، در سال 2019 روسیه تولید ال ان جی خود را 50 درصد افزایش داد و به 40.2 میلیارد متر مکعب رساند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 208