آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 249046 تاریخ : 1395/08/25-11:13:58
,10028,
رشد 40 درصدی در برگزاری منظم جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان

رشد 40 درصدی در برگزاری منظم جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان

مدیرکل هماهنگی و ساماندهی امور جوانان گفت: نتایج ارزیابی‌ها نشان داده است که در 6 ماهه اول سال 95 برگزاری منظم جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان 40 درصد نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ،پایگاه اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان سیدجواد رضوی گفت: یکی از مهمترین وظایف اداره کل هماهنگی و ساماندهی امور جوانان، برگزاری جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان در سطح ملی و نظارت بر برگزاری جلسات ستاد در سطح استانی و شهرستانی است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه با پیگیری های انجام شده جلسات این ستاد به صورت منظم در حال برگزاری است، افزود: نتایج ارزیابی صورت گرفته نشان داده است که در 6 ماهه اول سال 95 برگزاری منظم این جلسات 40 درصد نسبت به سال های گذشته افزایش یافته است.

رضوی عنوان کرد: برای برگزاری جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان در هر سه سطح ملی، استانی و شهرستانی قوانین و مقرراتی وجود دارد و روسای این ستاد وظایفی را عهده دار هستند لذا ضرورت وجود کتابی که تمامی فرایندهای برگزاری جلسات در آن قید شود احساس شد.

مدیرکل هماهنگی و ساماندهی امور جوانان افزود: سال گذشته پیش نویس کتابی با همین موضوع آماده و در اختیار معاونین جوانان استان ها قرار گرفت که با استقبال زیادی روبرو شد این کتاب اکنون نهایی و چاپ شده است که در حال ارسال به استان هاست تا در اختیار مسئولین برگزاری جلسات ستاد ساماندهی در سراسر کشور قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: این کتاب شامل تمامی قوانین، مقررات، شاخص ها، وظایف و به طور کلی تمامی فرایندهای مربوط به برگزاری جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان در سراسر کشور است و در غرفه وزارت ورزش و جوانان نمایشگاه مطبوعات نیز ارائه شد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 203