آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 293279 تاریخ : 1396/06/04-14:10:52
,8,
رشد 17 درصدی تولید فولاد خام کشور نسبت به مدت مشابه

براساس آمار چهار ماهه تولید فولاد کشور:

رشد 17 درصدی تولید فولاد خام کشور نسبت به مدت مشابه

براساس آمار انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، فولادسازان کشور توانستند در 4 ماهه نخست امسال بالغ بر 7 میلیون و 62 هزار تن فولاد خام تولید کنند که این عدد حاکی از رشد 17 درصدی تولید فولاد خام کشور است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، آمار انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران نشان می دهد تولید بلوم و بیلت کشور در مدت مذکور 3 میلیون و 770 هزار تن و اسلب 3 میلیون و 292 هزار تن بود که به ترتیب رشد 19 درصد و 15 درصدی داشتند.

 فولادسازان بخش خصوصی در 4 ماهه نخست سال گذشته، 6 میلیون و 39 هزار تن فولاد خام تولید کرده بودند.

بر اساس آمار انجمن تولید کنندگان فولاد، در 4 ماهه اول سال 7 میلیون و 245 هزار تن آهن اسفنجی تولید شده که 27 درصد بالاتر از رقم ثبت شده در سال گذشته یعنی 5 میلیون و 689 هزار تن است. دلیل رشد تولید آهن اسفنجی افتتاح چند واحد احیا مستقیم از فولادهای استانی است.

گفتنی است، تولید کل محصولات فولادی در مدت مذکور 6 میلیون و 339 هزار تن بود که 10 درصد بالاتر از 4 ماهه ابتدایی پارسال است که عمده این تولیدات در بخش ورق گرم به میزان 2 میلیون و 379 هزار تن بود. تولید میلگرد نیز 2 میلیون و 74 هزار تن بود که البته در بخش میلگرد رشد یک درصدی تولید اتفاق افتاد اما در ورق گرم تغییری را به ثبت نرساندیم.

تولید کل محصولات فولادی در 4 ماهه اول سال گذشته 5 میلیون و 750 هزار تن گزارش شده بود.

 

رشد 67 درصدی صادرات فولاد خام فولادسازان کشور

بر اساس آمار انجمن فولاد در بخش صادرات فولاد خام رشد 67 درصدی اتفاق افتاده درحالی که در محصول افت صادرات به چشم خورد.

به عبارت دیگر در بخش صادرات فولاد خام شاهد صادراتی 2 میلیون و 138 هزار تن بودیم که رشد 67 درصدی نسبت به 4 ماهه اول سال 95 داشت، در حالی که در بخش محصولات فولادی، فولادسازان تنها موفق به صادرات 414 هزار تن شدند که افت 52 درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می دهد.

گفتنی است، صادرات اسلب در این مدت یک میلیون و 199 هزار تن و بیلت و بلوم 939 هزار تن بود که به ترتیب رشد 228 درصدی در صادرات اسلب و رشد 2 درصدی در بیلت و بلوم رخ داده است.

آمارهای انجمن فولاد نشان می دهد در بخش آهن اسفنجی نیز رشد 520 درصدی صادرات داشتیم و از 49 هزار تن در 4 ماهه پارسال به 304 هزار تن در 4 ماهه ابتدایی امسال رسیدیم.

 

افت 89 درصدی واردات فولاد خام کشور

در بخش واردات اما افت در هر دو حوزه فولاد خام و محصولات فولادی اتفاق افتاده است. افت واردات فولاد خام 89 درصد و کل محصولات فولادی 24 درصد بود. در مجموع در 4 ماهه اول سال بالغ بر 761 هزار تن محصولات فولادی که عمدتا از نوع ورق گرم زیر 3 میلیمتر بود وارد کشور شد که البته در این بخش هم افت 32 درصدی واردات دیده شد. همچنین 6 هزار تن فولاد خام به کشور وارد شده بود.

 

کشور با رشد مصرف فولاد مواجه است

بر اساس آمار انجمن فولاد مصرف ظاهری فولاد خام و محصولات فولادی نیز رشد داشته و به ترتیب هر یک 3 درصد و 14 درصد افزایش را شاهد بودند.

مصرف ظاهری فولاد خام در این مدت 4 میلیون و 930 هزار تن و کلیه محصولات فولادی 6 میلیون و 686 هزار تن بود.

با این حال در بخش آهن اسفنجی افت 5 درصدی مصرف دیده شد و مصرف از 7 میلیون و 309 هزار تن در 4 ماهه نخست پارسال به 6 میلیون و 941 هزار تن در 4 ماهه ابتدایی امسال رسید.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 369