آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 214753 تاریخ : 1395/06/14-12:33:01
,5,
دولت برای تدوین قراردادهای جدید نفتی دیدگاه منتقدان را لحاظ کرده است

دبیر اول کمیسیون انرژی مجلس:

دولت برای تدوین قراردادهای جدید نفتی دیدگاه منتقدان را لحاظ کرده است

عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی گفت: دولت برای نهایی کردن الگوی جدید قراردادهای نفتی کاری بی نظیر انجام داده و ضمن توجه به دیدگاه منتقدان، مسائل کارشناسی و مصالح ملی را مدنظر قرارداده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ،کوروش کرم پور امروز (یکشنبه، 14 شهریورماه) درباره بررسی مصوبه هیئت دولت درباره الگوی جدید قراردادهای نفتی گفت: کارها به خوبی انجام می شود و دولت در این زمینه تلاش فراوانی داشته است.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی افزود: در ادوار گذشته دولت برای انجام امور مشخصی تا این اندازه به دیدگاه های منتقدان، اما دولت یازدهم ضمن دریافت نظر منتقدان و مدنظر قراردادن مسائل کارشناسی و مصالح ملی، کار ارزشمندی را انجام داده و با پرهیز از شعارزدگی در حال پیگیری موضوع است.

دبیر اول کمیسیون انرژی گفت: با اجرایی شدن الگوی جدید قراردادهای نفتی اتفاق های خوبی در صنعت نفت روی خواهد داد و دیگر شاید آن نخواهیم بود کشوری که از برخی استانهای ما کوچکتر است در یکی از میدان های مشترک، دو برابر ایران نفت یا گاز برداشت کند و یا دیگر شاهد آن نخواهیم بود کشوری که ایران امنیت آن را  تامین می کند در غرب کارون بیش از کشور ما نفت برداشت کند؛ با اجرای این قراردادها حقوق حقه ملت ایران تضمین می شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 208