آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 176170 تاریخ : 1394/09/07-10:03:05
,5,16,17,
دولتها در صیانت از امانت نفت مسئولند

IPC، پاسخی سازنده به نگرانیهای ناشی از تحریم

دولتها در صیانت از امانت نفت مسئولند

معاون حقوقی رئیس جمهوری گفت: نفت در دست کشور، امانت است و دولتها باید با سیاستگذاریهای صحیح، حداکثر تلاش خود را برای صیانت و حفاظت از این امانت خدادادی به کار بندند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از خبرنگار شانا، الهام امین زاده امروز (شنبه 7 آذرماه) در کنفرانس تهران که با هدف معرفی مدل جدید قراردادهای صنعت نفت (IPC) در سالن اجلاس سران درحال برگزاری است، با بیان این که استفاده از امانت نفت باید با حفظ مصالح ملی و نگاه به آینده و با هدف تکامل جامعه و توانمندسازی نسلهای آینده باشد، افزود: دولتها باید با سیاستگذاریهای صحیح، حداکثر تلاش خود را برای صیانت از این ثروت ملی به کار بندند.

وی ضرورت توسعه پایدار، تولید صیانتی و حداکثرسازی عمر مخزن را در ایران مانند دیگر کشورهای نفتخیز مورد تاکید قرار داد و گفت: اگر این الزامات رعایت شود، امانتداری دولتها هم رعایت شده است و برای صیانت از این منابع ارزشمند باید ضوابط و استانداردهای معمول اعمال شود.

به گفته امین زاده، چندین سال است ایران هدف تحریمهای متعدد ظالمانه قرار دارد و حرکتهای توسعه ای صنعت نفت به عنوان مرکز این تحریمها از این محدودیتها تاثیر پذیرفته است.

وی با بیان این که خوشبختانه با توان متخصصان کشور، این محدودیتها رو به پایان است، تصریح کرد: رونمایی از مدل جدید قراردادهای صنعت نفت، حلقه تکاملی است و انتهای راه نیست و این مدل می تواند علاوه بر جذابیت بیشتر برای سرمایه گذاران، پاسخی سازنده به  نگرانیهای ملی ناشی از تحریمها باشد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 211