آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 103246 تاریخ : 1393/10/26-08:23:10
,1,16,17,
دوره عالی مدیریت طرح‌های عمرانی و ساختمانی راه‌اندازی شد

دوره عالی مدیریت طرح‌های عمرانی و ساختمانی راه‌اندازی شد

دوره عالی مدیریت عمرانی و ساختمانی با هدف توسعه توانمندی‌های مدیران و کارشناسان و با همکاری گروه مالی دی و سازمان مدیریت صنعتی ایران راه‌اندازی شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از اداره کل روابط عمومی بانک دی، هولدینگ ساختمانی بانک دی و شرکت عمران و مسکن آباد دی (عماد) با رصد عوامل کلیدی موفقیت پروژه‌های عمرانی و ساختمانی و علل ناکامی این پروژه‌ها که عمدتا دلایل غیر اعتباری است در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود، اقدام به طراحی دوره‌ای کاربردی ـ تخصصی در مقطع کارشناسی ارشد با همکاری سازمان مدیریت صنعتی کرد.

این دوره عالی با هدف توسعه شایستگی‌ها و توانمندی‌های  مدیران ارشد و میانی شرکت‌ها و سازمان‌های عمرانی و ساختمانی با عنوان «دوره عالی مدیریت عمرانی و ساختمانی (Construction MBA) در محل سازمان مدیریت صنعتی رونمایی و تفاهم نامه همکاری با امضای مدیرعامل بانک دی و رییس سازمان مدیریت صنعتی مبادله شد.

دکتر احمد شفیع‌زاده ـ مدیرعامل بانک دی ـ در مراسم رونمایی از این دوره اظهار کرد: مطابق با اولویت‌های سند چشم‌انداز 20 ساله کشور، برنامه‌های توسعه، سیاست خصوصی‌سازی و کاهش تصدی‌گری دولت شرایط به گونه‌ای رقم خورده است که دستیابی به اهداف تعریف شده نیازمند و تابعی از شایستگی‌های مدیریتی و تخصصی خواهد بود.

وی افزود: موفقیت سازمان‌های پروژه محور، نیازمند سازمان‌هایی با تفکر متعالی، راهبردهای اثربخش، نوین و استراتژیک و مجهز به منابع انسانی کارآمد است. سازمان‌هایی که با رشد منابع انسانی خود با سرعت و چابکی، نیازها و ریسک‌های طرح‌های عمرانی و ساختمانی را درک و با هوشمندی تمام، توانایی پاسخ به این نیازها را داشته باشند.

مدیرعامل بانک دی با اشاره به آمارهایی که درباره مشکلات حوزه ساخت و ساز در کشور وجود دارد، تصریح کرد: موفقیت طرحهای عمرانی و ساختمانی کشور از بزرگترین و مهمترین اهداف و دغدغه‌های مدیران و کلیه افراد درگیر در برنامه‌ریزی توسعه کشور است.

فرهام مقدم راد ـ مدیر عامل شرکت عماد ـ نیز در این مراسم با اشاره به اینکه هر سال بخش بزرگی از اعتبارات و منابع مالی کشور صرف سرمایه‌گذاری در طرح‌های عمرانی و ساختمانی می‌شود، گفت: به طور متوسط این طرح‌ها چه در بخش ملی و چه در بخش‌های استانی و منطقه‌ای با بیش از 50 درصد تأخیر در پیشرفت کار مواجه هستند.

به گفته وی تأخیر در پیشرفت کار، علاوه بر آنکه موجب طولانی شدن زمان اجرا و صرف هزینه‌های قابل توجه برای تکمیل و راه‌اندازی آنها می‌شود، به تحمیل هزینه فرصت‌های از دست رفته بر بخش‌های اقتصادی بهره‌برداری و نیز توجیه ناپذیری طرح‌ها در مراحل بعد نیز منجر می‌شود.

مقدم راد ادامه داد: بررسی وضعیت برنامه زمان‌بندی و روند زمانی واقعی پیشرفت طرح‌های عمرانی کشور بیانگر این نکته است که 17.8 درصد از پروژه‌ها (با وزن مالی 18.1 درصد) مطابق با برنامه زمانی تعیین شده و 7.7 درصد از پروژه‌ها (با وزن مالی 12.3 درصد) به طور متوسط 19 درصد از برنامه زمان‌بندی جلوترند و 74.5 درصد پروژه‌ها (با وزن مالی 69.9 درصد)  18.8 درصد از برنامه زمان‌بندی عقب‌ترند.

در این مراسم همچنین دکتر مجتبی رجب بیگی رییس سازمان مدیریت صنعتی، دکتر حیدر جهانبخش نایب رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران، دکتر اقبال شاکری عضو شورای شهر تهران و مهندس سیدهادی حسینی‌فر مدیرعامل شرکت توسعه دیدار ایرانیان در مورد مباحث و چالش‌های مهم طرح‌های عمرانی و ساختمانی و ضرورت اجرای این دوره عالی مطالبی ارائه کردند.

 سخنرانان ابراز امیدواری کردند تا تیم برگزارکننده با طراحی دوره مبتنی بر محتوای تخصصی و مرور مطالعات موردی طرح‌های عمرانی و ساختمانی، مقدمات پرورش مدیران و کارشناسان توانمند را فراهم آورده  تا گام بلندی در تحقق اهداف عالی کشور برداشته شود.

 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 160