پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 9939 تاریخ : 1392/08/06-10:01:26
,16,17,
دریافت

وزیر اقتصاد عنوان کرد:

دریافت "مالیات" از مردم آثار تورم چندانی ندارد

تامین درآمدهای بالای دولت از محل "درآمدهای نفتی"

وزیر اقتصاد گفت: مهمترین مشکل در بحث درآمدهای دولت طی 40 سال گذشته عدم استفاده مناسب از درآمدهای نفتی بوده که پیامد آن نرخ رشد اقتصادی پایین و تورم های مزمن برای اقتصاد کشور دارد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت,علی طیب نیا وزیر اقتصاد در همایش بین المللی صندوق توسعه ملی، ثروت ملی، دارایی ها و مدیریت ریسک با بیان این مطلب گفت: در رابطه با بودجه دولت باید بگویم سهم بالایی از منابع درآمدی دولت ناشی از فروش نفت است که باعث ایجاد تورم درکشور بوده است. 

وی ادامه داد: تفاوت عمده درآمد نفتی با مالیات این است که وقتی دولت اقدام به اخذ مالیات می کند بخشی از درآمد مردم تصرف می شود که آثار تورمی چندانی ندارد اما در رابطه با درآمدهای نفتی این موضوع به معنی تزریق منابع ارزی از بیرون به اقتصاد کشور است که افزایش نرخ تورم را در پی دارد.

وی افزود: این پدیده در نهایت باعث افزایش نرخ رسمی ارز و واردات بیشتر و لطمه زدن به رونق فعالیت های صادراتی کشور می شود ضمن آنکه درآمدهای نفتی به دلیل نوسان قیمت نفت در بازارهای جهانی مهمترین منشأ بی ثباتی درآمد است. 

طیب نیا تصریح کرد: همانطور که در گذشته شاهد بودیم درآمدهای نفتی به طور قابل توجهی کاهش یتقیم درآمد نفتی برسر سفره مردم بود.در کنار این موضوع باید در نظر داشت که تبدیل وجوه ارزی به منابع ریالی از طریق بانک مرکزی افزایش چشم گیری یافت که این موضوع نهایتا منجر به افزایش نرخ تورم در کشور شد.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 194
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران