آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 513931 تاریخ : 1399/03/17-13:52:57
,17,
حمل بیش از 3 میلیون تن کالای اساسی در 2.5 ماه

مدیرکل هماهنگی شرکت بازرگانی خبر داد:

حمل بیش از 3 میلیون تن کالای اساسی در 2.5 ماه

مدیرکل هماهنگی خدمات بازرگانی شرکت بازرگانی از حمل و جابه جایی سه میلیون و 36 هزار تن کالای اساسی در کشور از ابتدای سال تاکنون خبرداد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، حسن فلاح نژاد افزود: از ابتدای سال تاکنون حمل و جابه جایی این میزان کالای اساسی در کشور توسط این شرکت صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: امسال جلوگیری از حمل های مضاعف و صرفه جویی در انبارداری را در برنامه هایمان قرار دادیم و این اتفاق محقق شد.

مدیرکل هماهنگی خدمات بازرگانی شرکت بازرگانی دولتی ایران تصریح کرد: سال های گذشته گندم ها پس از خرید تضمینی در انبارها نگهداری و با فاصله مدت زمان یک ماهه برنامه حمل اجرایی می شد اما در فصل خرید امسال برنامه حمل به طور همزمان با خرید تضمینی اجرایی و در هزینه انبارداری صرفه جویی شده است.

فلاح نژاد افزود: اکنون هیچ کالای رسوب شده ای در بنادر موجود نیست و همه کالاهای اساسی به محض تخلیه مجوز ترخیص اخذ و به مقاصد استانی حمل می شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 235