به گزارش بانک و صنعت، محمد جواد حق شناس، در جلسه امروز شورای شهر گفت: در مهم ترین خیابان تهران (ولیعصر) و در مهم ترین جای این خیابان یعنی بوستان ملت در 200 متر 20 کیلو ته سیگار جمع شد لذا با توجه به اینکه ته سیگار یک ماده مضر برای محیط زیست است از اعضای شورا و مدیران شهری می خواهم به پویش «جمع آوری ته سیگار» بپیوندند.
وی با اشاره به برنامه نمادین جمع آوری ته سیگار در بوستان ملت در روز جمعه و به مناسبت روز زمین پاک گفت: ابتدا تشکر می کنم از دعوت ستاد سمن ها که باعث شدند بنده و برخی اعضای شورا در چالش جمع آوری ته سیگار حضور پیدا کنیم که بازتاب بسیار خوبی هم داشت.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر ادامه داد: از رئیس شورای شهر تهران هم تشکر می کنم که در این پویش شرکت کردند و به اندازه یک بطری ته سیگار جمع کردند و لذا از دیگر اعضای شورا دعوت می کنم به پویش جمع آوری ته سیگار بپیوندند.
حق شناس افزود: یک فیلتر سیگار یک مترمربع زمین را تحت تاثیر خود قرار می دهد و ما در بوستان ملت در 200 متر 20 کیلو ته سیگار جمع کردیم و این فاجعه است. این رویکردی نیست که بخواهیم شهر سالم بماند.