پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 249210 تاریخ : 1395/08/26-18:10:44
,15,
جمع‌آوری 2.7 میلیون سیم‌کارت از بازار توسط 2 اپراتور

جمع‌آوری 2.7 میلیون سیم‌کارت از بازار توسط 2 اپراتور

با مقایسه آمار فصلی ارائه شده از سوی معاونت برنامه‌ریزی وزارت ارتباطات متوجه می‌شویم دو اپراتور ظرف سه ماه اقدام به جمع‌آوری 2,687,837 سیم‌کارت از سطح بازار کرده‌اند اما چرا؟!

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، دفتر بررسی‌های فنی اقتصادی معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به تازگی گزارشی از وضعیت ارتباطات داخلی کشور تا پایان شهریور ماه سال جاری منتشر کرده که در آن برخی آمار ارائه شده کمی عجیب به نظر می‌رسد.

در بخش ارتباطات همراه به تفکیک وضعیت هر سه اپراتور موبایل کشور و جزییات آن منتشر شده که در گزارشی با عنوان "کارنامه 3 اپراتور موبایل در آزمون ترابردپذیری" به آن پرداختیم.

اما نکته‌ای که عجیب به نظر می‌رسد مربوط به مقایسه این شاخص‌ها با آمار منتهی به خرداد ماه 95 است.

اپراتور اول ارتباطی در خرداد 62,341,067 خط واگذار شده (HLR) داشته که تا پایان شهریور به 64,791,405 رسیده است؛ تا اینجا مشکلی به نظر نمی‌رسد و اپراتور با رشد حدودا 4 درصدی در فروش سه ماهه مواجه شده است.

اما اپراتور دوم ارتباطی تا پایان خرداد همین سال 80,877,598 خط HLR داشته که در نهایت تعجب در پایان شهریور 95 به 78,833,189 خط واگذار شده رسیده است.

در واقع آمارهای منتشر شده حاکی از کاهش 2.5 درصدی سیم‌کارت‌های واگذار شده این اپراتور دارد. اما چطور می‌شود این مسئله اتفاق بیفتد؟!

معمولا اپراتورها اقدام به فروش یک طرفه سیم‌کارت به متقاضیان یا نمایندگان فروش خود می‌کنند و در مقام خرید سیم‌کارت‌های موجود در بازار بر نمی‌آیند.

اما به نظر می‌رسد اپراتور دوم ارتباطی طی سه ماه 2,044,409 سیم‌کارت خود را از بازار جمع کرده است.

این موضوع در ارتباط با اپراتور سوم که تنها 2.4 درصد سهم بازار ایران را دارد نیز صادق است.

رایتل تا خرداد سال جاری 7,257,273 خط واگذار شده داشته که تا پایان شهریور به 6,613,845 خط HLR رسیده است.

در واقع اپراتور سوم نیز طی سه ماه مذکور 643,428 سیم‌کارت خود را از بازار جمع‌آوری کرده است.

البته با توجه به اینکه برای اولین بار شاهد چنین رویه‌ای در بازار ارتباطات همراه کشور هستیم، دلیل دیگری در ارتباط با این کاهش آمار نمی‌توانیم بدهیم زیرا سیم‌کارت به خودی خود قابلیت نیست شدن ندارد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 176
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران