به گزارش ایسنا، شرایط اهواز، نشانه های خوبی از امید به روند کاهشی بیماری ندارد و این در حالی است که پیش بینی شده با روند فعلی، تا شب عید تعداد بیماران دو برابر شود.

نایب رئیس اتحادیه پوشاک فروشان اهواز عنوان کرد
بازار پوشاک شب عید؛ بدتر از پارسال
نایب رئیس اتحادیه پوشاک فروشان اهواز با اشاره به فعالیت دستفروشان و بازارچه ها در شرایط تعطیلی بازار در شرایط قرمز گفت: متاسفانه هماهنگی و همدلی وجود ندارد و بسیاری از پوشاک فروشان متضرر شده اند. دستفروشان به راحتی در حال فعالیت هستند؛ حتی مالیات پرداخت نمی کنند و کسی نیز جلودار آن ها نیست.
عبدالرضا ایزدی در گفت وگو با ایسنا در خصوص وضعیت بازار پوشاک در آستانه عید نوروز و شیوع گسترده کرونا اظهار کرد: با شیوع همه گیری کرونا از اسفندماه سال گذشته تاکنون، اعضای صنف ما در رکود و ورشکستگی قرارگرفته اند؛ با توجه به شرایط پیش رو، فروش پوشاک در آستانه عید نوروز امسال نیز وضعیت مناسبی ندارد.
وی افزود: پوشاک در گذر زمان دِمُده می شود و بسیاری از پوشاک خریداری شده از عید سال گذشته تاکنون روی دست پوشاک فروشان مانده اند.
ایزدی گفت: در حال حاضر نیز با توجه به محدودیت های اعمال شده در پی وضعیت قرمز و اعمال تعطیلی برای اصناف، پوشاک فروشان درآمد آنچنانی ندارند و متضرر شده اند؛ اعضای صنف ما مانند یخ در حال آب شدن هستند و کاری هم از دست ما ساخته نیست.
نایب رئیس اتحادیه پوشاک فروشان اهواز افزود: از 26 بهمن ماه با اعلام محدودیت های وضع شده برای اصناف از سوی ستاد مدیریت کرونا، بسیاری از مجتمع های پوشاک اهواز مانند مجتمع تجاری کارون و بازار امام رضا تعطیل شده اند.
وی با اشاره به فعالیت دستفروشان و بازارچه ها در شرایط تعطیلی بازار در شرایط قرمز تصریح کرد: متاسفانه هماهنگی و همدلی وجود ندارد و بسیاری از پوشاک فروشان متضرر شده اند. دستفروشان به راحتی در حال فعالیت هستند؛ حتی مالیات پرداخت نمی کنند و کسی نیز جلودار آن ها نیست.
ایزدی افزود: علاوه بر پوشاکی که از عید سال گذشته روی دست پوشاک فروشان باقی مانده بود، بسیاری از پوشاک فروشان اقدام به خرید پوشاک جدید کردند که این مساله نیز موجب افزایش ضرر و زیان آن ها شده است.
نایب رئیس اتحادیه پوشاک فروشان اهواز گفت: از سال گذشته تاکنون حدود 200 مورد ابطال جواز کسب داشته ایم که این مساله، یک فاجعه است.

رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز خبر داد
جلوگیری از پرواز 35 مسافر مبتلا به کرونا در فرودگاه اهواز
رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز گفت: تا دوشنبه شب از مسافرت 35 نفر از مسافران که عازم شهرهای مختلف کشور بودند، به دلیل ابتلا به کرونا جلوگیری شده است.
امراله مردانی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به ادامه تلاش برای افزایش بیماریابی به منظور شناسایی مبتلایان و کاهش زنجیره انتقال بیماری، اظهار کرد: در حال حاضر روزانه 4 هزار تست تنها در شرق اهواز در حال انجام است که حدود 450 مورد از این نمونه ها مثبت می شوند.
وی با اشاره به انجام تست از مسافران پیش از پرواز در فرودگاه اهواز افزود: روز دوشنبه، یک هزار و 600 تست در فرودگاه اهواز از مسافران انجام شد و تا دوشنبه شب از مسافرت 35 نفر از مسافران که عازم شهرهای مختلف کشور بودند، به دلیل ابتلا به کرونا جلوگیری شده است.
رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز بیان کرد: در حال حاضر روند مراجعه به مراکز منتخب نمونه گیری بهداشت تقریبا روند ثابتی دارد اما ادامه یا کاهش روند مراجعات، به میزان رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی مردم بستگی دارد.

اعلام درمانگاه های تنفسی پذیرنده بیماران کرونا در اهواز
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در صورت خفیف بودن علائم، بیماران می توانند به درمانگاه های تخصصی تنفسی مراجعه کنند تا با معاینه از سوی پزشکان متخصص، درمان لازم را دریافت کنند.
دکتر فرهاد سلطانی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به لزوم خودداری از مراجعه به مراکز درمانی شلوغ از جمله اورژانس بیمارستان ها اظهار کرد: بیماران با مشاهده علائم خفیف تنفسی نیز باید حتما به مراکز درمانی مراجعه کنند اما در صورتی که علائم خفیف باشد، توصیه می شود که از حضور در اورژانس ها و بیمارستان ها خودداری کنند تا از ازدحام جمعیت بیماران و گسترش بیماری جلوگیری شود.
وی افزود: در صورتی که تنگی نفس، بی اشتهایی شدید یا بی حالی شدید برای فردی رخ داد، باید حتما به بیمارستان های پذیرنده بیماران کرونا مراجعه کند.
سلطانی تصریح کرد: در غیر این صورت و در صورت خفیف بودن علائم، بیماران می توانند به درمانگاه های تخصصی تنفسی مراجعه کنند تا با معاینه از سوی پزشکان متخصص، درمان لازم را دریافت کنند.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در اهواز، درمانگاه کمیل در منطقه زیتون کارمندی، درمانگاه سازمان آب و برق خوزستان در بلوار گلستان، درمانگاه شهید بقایی در خیابان شریعتی، درمانگاه فولاد در کیانپارس، درمانگاه ولایت در پردیس و درمانگاه حکیم در امانیه پذیرای بیماران با علائم تنفسی هستند.

رئیس علوم پزشکی اهواز خبر داد
آغاز واکسیناسیون سالمندان خوزستان از پنجشنبه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از آغاز تزریق واکسن کرونا برای سالمندان سراهای سالمندان در خوزستان از روز پنجشنبه خبر داد.
دکتر فرهاد ابول نژادیان اظهار کرد: مقرر شده است که تا پایان سال، ادارات غیر ضروری خوزستان با 10 درصد ظرفیت و ادارات ضروری با یک سوم ظرفیت فعالیت کنند؛ در این راستا بازرسان استانداری خوزستان در حال رصد هستند و به مسئولان دستگاه هایی که این مصوبه را رعایت نمی کنند تذکر داده می شود و برخورد قانونی خواهد شد.
به گزارش ایسنا، وی در خصوص روند واکسیناسیون کرونا نیز افزود: واکسیناسیون کادر بهداشت و درمان، جانبازان بالای 50 درصد و جانبازان شیمیایی در حال انجام است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می کرد، گفت: از روز پنجشنبه (21 اسفندماه) تزریق واکسن برای سالمندان سراهای سالمندان در خوزستان آغاز خواهد شد. امیدواریم هفته آینده نیز واکسیناسیون بیماران خاص شامل بیماران ام اس، تالاسمی، دیالیزی و هموفیلی که در سامانه های دانشگاه علوم پزشکی ثبت شده اند، آغاز شود.