آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 225274 تاریخ : 1395/06/23-18:57:30
,17,
جریمه دیرکرد بدهکاران بانکی زیر 100 میلیون تومان بخشیده می‌شود

جریمه دیرکرد بدهکاران بانکی زیر 100 میلیون تومان بخشیده می‌شود

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: جریمه دیرکرد بدهکاران بانکی زیر 100 میلیون تومان بخشیده می‌شود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ,محمدرضا منصوری با اشاره به این‌که «این اقدام در راستای حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی و نیز توده مردم که بدهی‌های زیر 100 میلیونی به بانک‌ها دارند به اجرا گذاشته شده است»، افزود: تمام افرادی که در قالب بدهکاران بانکی زیر 100 میلیون تومان هستند، می‌توانند با پرداخت اصل بدهی از جریمه و دیرکرد محاسبه شده وام خود معاف شوند.

وی با اشاره به این‌که «این طرح در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس مطرح و به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است»، افزود: بسیاری از بدهکاران بانکی زیر 100 میلیون تومان که شامل همه اقشار مردم می‌شوند و به دلیل مشکلات اقتصادی هنوز اقساط یا اصل اقساط آن‌ها بازپرداخت نشده است و با احتساب جریمه و دیرکرد وام دریافتی بدهی‌شان به بیش از 500 میلیون تومان رسیده بود، با این اقدام به شرط بازپرداخت اصل پول از بخشیدگی جریمه و دیرکرد برخوردار خواهند شد.

وی تصریح کرد: در این طرح بخشودگی جریمه دیرکرد از سوی بانک‌ها اعمال شده و کارمزد وام نیز از سوی دولت پرداخت می‌شود، به عبارتی پرداخت سود این وام‌ها بر عهده دولت است و جریمه تاخیر نیز باید از سوی بانک‌ها بخشیده شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 203