به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت؛ معاملات گواهی سپرده زعفران در نماد «زعف9708پ05» در حالی از ابتدای خرداد ماه جاری آغاز شده که در روز گذشته رکورد جدیدی در این نماد به ثبت رسید.
معاملات گواهی سپرده نگین زعفران در نماد مذکور در حالی از ابتدای ماه جاری آغاز شده که طی روز گذشته تعداد 50 هزار و 550 قرارداد مورد معامله قرار گرفت که رکوردی جدید در این معاملات محسوب می شود.
این تعداد قرارداد در حالی معامله شد که معادل حدود 50 کیلو و 550گرم زعفران نگین است و معامله این تعداد قرارداد را می توان شاهدی بر رونق معاملات بازار گواهی سپرده زعفران دانست.
حجم معاملات آتی با بازار گواهی سپرده زعفران همسو شد
همزمان با ایجاد رونق معاملاتی در بازار گواهی سپرده زعفران در بورس کالای ایران، حجم معاملات بازار آتی زعفران نیز با افزایش در حجم معاملات و موقعیت های باز همراه شد. بطوریکه، طی روز گذشته4462 قرارداد آتی زعفران برای سررسید شهریور ماه 97 به ارزشی معادل 32 میلیارد و 645 میلیون و 890 هزار ریال معامله شد.
در این بازار تعداد موقعیت های باز نیز به بیش از 4507 موقعیت افزایش یافت که این تعداد نسبت به روز معاملاتی پیش از آن با افزایش 1113تایی همراه بود.
قیمت تسویه روزانه اما بدون تغییر ماند. اما قیمت هر گرم زعفران نگین در بالاترین سطح به حدود 73 هزار و 600 ریال و در پایین ترین سطح به رقم 71 هزار و 900 ریال رسید.