به گفته او، گرچه مرجع رسمی در خصوص سرانه مصرف نداریم، اما با احتساب تولید و مصرف، برآورد تقریبی حاکی از آن است که ماهانه 200 تا 210 هزارتن گوشت مرغ در کشور تولید می شود.
ابراهیمی ادامه داد: با توجه به پتانسیل صنعت مرغداری، نه تنها نیازی به واردات مرغ نداریم، بلکه پتانسیل صادرات و ارزآوری با تامین به موقع نهاده های دامی و حمایت از صنعت طیور وجود دارد.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده در استان ها را 48 تا 56 هزارتومان اعلام کرد و افزود: پروسه بعد از مرغ زنده تا عرضه انجمن کشتارگاهی را اتحادیه مربوطه باید نظارت کند تا نوسانی در بازار رخ ندهد.
او گفت: با نوسان قیمت گوشت قرمز، مردم به خرید و جایگزینی مرغ در سبد خانوار به عنوان پروتئین ارزان قیمت روی آوردند که این موضوع در سرانه مصرف بی تاثیر نیست، هر چند آمار رسمی در این خصوص وجود ندارد.