به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت؛ محمد رضا صالحی گفت: با تولید 835 هزار تن گوشت قرمز 90 درصد خود اتکایی به تولید این محصول را حفظ خواهیم کرد.
وی افزایش توید گوشت قرمز از دام سبک را از برنامه های معاونت امور تولیدات دامی بیان و پیش بینی کرد: در برنامه ششم توسعه ضمن تولید سالانه یک میلیون تن گوشت قرمز، سهم دام سبک در تامین این محصول به بیش از 80 درصد برسد.
ملاصالحی با بیان اینکه در حال حاضر سهم دام سبک گوسفند و بز در تامین گوشت قرمز کمتر از 50 درصد است و بخش عمده از طریق گوشت گاو تامین می شود، گفت: تلاش می کنیم افزایش تولید گوشت قرمز با اصلاح نژاد دام و مدیریت صورت گیرد.
قائم مقام معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: یکی از برنامه های ما ورود گاوهای دو منظوره برای افزایش کمی و کیفی تولید شیر و گوشت گاو است.
وی با بیان اینکه به علت محدودیت های اقلیمی و دلایل فنی نمی توانیم نژادهای گوشتی دام سنگین را پرورش دهیم، گفت: تولید شیر برای ما در اولویت است و تولید گوشت در اولویت دوم قرار دارد.
ملاصالحی در مورد تولید شیر خام در برنامه ششم توسعه اذعان داشت: در این برنامه تولید 11.5 میلیون تن و در چشم انداز اقتصاد مقاومتی 15.5 میلیون تن تولید شیر خام هدفگذاری شده است.
وی سرانه مصرف شیر خام در کشور را 100 کیلو گرم بیان کرد و گفت: ما با متوسط سرانه جهانی فاصله داریم.