آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 433965 تاریخ : 1397/10/01-10:29:53
,5,4,
توتال به پرداخت 500 هزار یورو جریمه محکوم شد

درپی رشوه 30 میلیون دلاری توتال برای قراردادهای نفتی ایران

توتال به پرداخت 500 هزار یورو جریمه محکوم شد

دادگاهی در پاریس شرکت نفت و گاز توتال را به‌دلیل پرداخت رشوه به مقامات دولتی در سال 1997 با هدف کسب قراردادهای نفت و گاز در ایران به پرداخت 573 هزار دلار معادل 500 هزار یورو جریمه محکوم کرد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، توتال متهم شده 30 میلیون دلار رشوه تحت پوشش قرارداد مشاوره پرداخت کرده تا قرارداد توسعه میدان گازی پارس جنوبی در ایران را بدست آورد.

دو دهه پس از پرونده رشوه سال 1997، شرکت توتال در سال 2017 نخستین غول نفتی بود که پس از برچیده شدن تحریم‌های قبلی علیه تهران، به ایران بازگشت و قراردادی را برای توسعه فاز 11 پروژه پارس جنوبی امضا کرد. اما پس از خروج آمریکا از برجام و اعلام بازگشت تحریم‌ها علیه تهران از سوی واشنگتن، توتال به‌دلیل واهمه از مجازات آمریکا از این پروژه کنار کشید.

پاتریک پویانه - مدیرعامل توتال - اوایل ماه ژوئن اظهار کرده بود شانس دریافت معافیت برای ادامه کار در پروژه پارس جنوبی بسیاری اندک است و توتال پیش از آغاز تحریم‌های آمریکا، از ایران خارج شد.

بر اساس گزارش اویل پرایس، برای نخستین بار نیست که توتال بر سر پرداخت رشوه به مقامات دولتی در پروژه‌های نفت و گاز مربوط به ایران جریمه می‌شود.

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا در سال 2013 هم توتال را به نقض قانون ضدفساد و پرداخت 60 میلیون دلار رشوه به واسطه‌ها برای کمک به کسب قرارداد توسعه میدان‌های نفت و گاز سیری آ و ای متهم کرد. سهام توتال در بازار بورس نیویورک عرضه می‌شود. این شرکت قبول کرد برای حل و فصل این پرونده، 398 میلیون دلار پرداخت کند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 239