آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 305458 تاریخ : 1396/07/11-15:39:32
,5,
توتال به قرارداد توسعه فاز 11 پارس جنوبی پایبند می‌ماند

با وجود تهدیدهای آمریکا:

توتال به قرارداد توسعه فاز 11 پارس جنوبی پایبند می‌ماند

شرکت توتال فرانسه با وجود تهدیدهای دونالد ترامپ درباره خروج از توافق هسته‌ای، به توافق گازی خود با ایران پایبند می‌ماند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روزنامه فایننشال تایمز، با وجود احتمال نقض توافق هسته‌ای از سوی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، و وضع دوباره تحریم‌های این کشور علیه ایران، شرکت فرانسوی توتال قصد دارد طرح توسعه فاز 11 میدان گازی مشترک پارس جنوبی را ادامه دهد.

پاتریک پویان، مدیر عامل توتال، اعلام کرد هنگام امضای توافق توسعه فاز 11 پارس جنوبی آگاه بود که راهی پر فراز و نشیب در پیش خواهد بود.

وی گفت: ما هنگام امضای توافق می‌دانستیم که راهی آسان در پیش نخواهد بود؛ اما ترجیح می‌دهم چالشی برای حل کردن و فرصتی مطلوب در پیش داشته باشیم تا این که توافقی امضا نکنم و فرصتی نداشته باشم.

مدیر عامل توتال اعلام کرد برای اجرای یک توافق قطعی برای طرح توسعه فاز 11 پارس جنوبی که بخشی از بزرگترین میدان گازی جهان به شمار می‌آید، متعهد است.

به گفته پویان، تاکنون آمریکا هیچ فشاری درباره همکاری با ایران به توتال هیچ فشاری وارد نکرده است.

وی گفت: من از دولت فرانسه دستوری دریافت نمی‌کنم و از دولت آمریکا هم دستوری دریافت نمی‌کنم؛ به این واقعیت که هر کشور می‌تواند سیاست خارجی خود را تعیین کند احترام می‌گذارم و آن را در نظر می‌گیرم.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 233