آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 488691 تاریخ : 1398/05/08-17:31:37
,17,
تنها 80 شرکت کشور، بیش از 50 میلیون دلار صادرات دارند/درآمدهای ارزی کشور به حداقل رسیده

مودودی:

تنها 80 شرکت کشور، بیش از 50 میلیون دلار صادرات دارند/درآمدهای ارزی کشور به حداقل رسیده

سرپرست سازمان توسعه تجارت اعلام کرد: تنها 80 شرکت کشور، بیشتر از 50 میلیون دلار صادرات دارند؛ جمع صادرات این شرکت‌ها حدود 30 میلیارد دلار است؛ یعنی لشکر ما برای مقابله با جنگ اقتصادی تنها 80 شرکت دارد که باید به صور جدی از آن­ها حمایت کرد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، محمدرضا مودودی امروز (سه‌­شنبه) در نخستین نشست هم‌­اندیشی حمایت حقوقی و قضایی از تجارت خارجی کشور که در سالن خلیج فارس نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد، بیان کرد: این 80 شرکت حدود 70 درصد از صادرات کشور را انجام می­‌دهند که نشان‌­دهنده محدود بودن تعداد آن­‌هاست.

سرپرست سازمان توسعه تجارت اضافه کرد: در شرایط جنگ اقتصادی، درآمدهای ارزی کشور به حداقل رسیده و تنها راه برون­ رفت از این دوران، استفاده حداکثری از ظرفیت‌­های موجود است.

وی با بیان اینکه در این دوره باید برخی ضوابط را به شکل متفاوتی به کار گیریم، ادامه داد: همواره یکی از دغدغه­‌های بخش خصوصی و دولتی این بوده که آیا اقدامات ما بعدها پیگرد حقوقی و قضائی دارد یا خیر؟

مودودی وضعیت صادرات کشور را غیرحرفه‌­ای ارزیابی کرد و گفت: سهم صادرات غیرنفتی در 20 سال گذشته کمتر از سه میلیارد دلار بوده که اکنون به حدود 44 میلیارد دلار رسیده است، با این حال هنوز از نظر سبد صادراتی و تعداد صادرکنندگان حرفه‌­ای با محدودیت مواجه هستیم.

به گفته سرپرست سازمان توسعه تجارت، تنها 130 قلم کالا حدود 27 میلیارد دلار از سبد صادراتی ما را تشکیل می‌­دهند که نشان‌­دهنده آسیب­‌پذیری اقلام صادراتی است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 211