آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري
  • | انصراف
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 736513 تاریخ : 1404/12/16-12:25:59
,17,
تمدید پرداخت اقساط بانک های خصوصی فعلا منتفی است/مردم طبق روال اقساط را بپردازند

تمدید پرداخت اقساط بانک های خصوصی فعلا منتفی است/مردم طبق روال اقساط را بپردازند

دبیر کانون بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی گفت: فعلا دولت و بانک مرکزی تصمیمی برای تمدید مهلت پرداخت اقساط بانک های خصوصی نگرفته است و مردم طبق روال اقساط خود را در موعد مقرر بپردازند.

به گزارش بانک و صنعت ، محمدرضا جمشیدی، دبیر کانون بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی درباره ارسال پیامک های موعد واریز اقساط به مردم و مشتریان، اظهار داشت: تا به امروز بانک مرکزی و دولت تصمیمی مبنی بر تمدید پرداخت اقساط بانکی به ویژه بانک های خصوصی نگرفته است و مانند جنگ 12 روزه قرار نشده که تاخیری در پرداخت اقساط در نظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه مردم در همان موعد مقرر و سررسید اقساط خود را پرداخت کنند، گفت: بانک های خصوصی متعلق به مردم هستند و نمی توان با پول و هزینه مردم بذل و بخشش داشته باشیم.

دبیر کانون بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی تاکید کرد: امکان این وجود دارد که بانک مرکزی و دولت درباره تمدید مهلت پرداخت اقساط تصمیمی بگیرد ولی تا این لحظه این تصمیم نگرفته نشده و درخواست داریم مردم طبق روال سابق نسبت به پرداخت اقساط سررسید شده اقدام کنند.

/ایلنا



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 399