به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت,خلبان حمیدرضا پهلوانی اظهارداشت: بر اساس اعلام نتیجه بازرسیهای سازمان بینالمللی هواپیمایی کشوری ایکائو ایران جز 10 کشور برتر در زمینه رعایت استانداردهای امنیت پرواز قرار گرفت.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: نتایج منتشر شده بازرسیهای ایکائو از ایران نشان میدهد که وضعیت 7 شاخص از 8 شاخص مورد بررسی بازرسان ایکائو بهتر از وضعیت نرم های جهانی است.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه قانون گذاری مربوط به امنیت قوانین پرواز متوسط کاستیهای 155 عضو این سازمان 15و 8 صدم درصد است اما متوسط کاستی های کشورمان در این شاخص 14 و 29 صدم درصد گزارش شده است.
رییس سازمان هواپیمایی کشوری یاد آور شد: در شاخص مقررات و برنامههای امنیت پرواز متوسط کاستیهای جهانی 22 و 36 صدم درصد بوده اما وضعیت کاستی های کشورمان 7 و 6 صدم درصد است.
خلبان پهلوانی افزود: وضعیت کاستیهای شاخص اقتدار دولتها در امنیت پرواز 15 و 91 صدم درصد است اما در کشورمان درصد کاستیهای این شاخص 3 و 64 صدم گزارش شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه تشریح این گزارش نرم جهانی وضعیت کاستیهای توانایی افراد و آموزش 3 و 92 صدم درصد و نرم کشورمان یک و 89 صدم درصد، راهنماییهای فنی و ابزارهای امنیتی در دنیا 36 و 30 صدم درصد و در کشورمان 16 و 98 صدم درصد، شاخص الزامات فنی و رعایت گواهینامههای بین المللی در جهان 36 و 72 صدم درصد و در کشورمان و 31 و 82 صدم درصد و شاخص حل دغدغههای امنیتی پرواز در دنیا 46 درصد و در کشورمان 25 درصد گزارش شده است.
وی افزود: درصد کاستی شاخص کنترل کیفیت در بحث امنیتی تنها شاخصی است که بیشتر درصد کاستیهای نرمهای جهانی گزارش شده است که ارتقا در این شاخص نیازمند همکاری دستگاههای دیگر با این سازمان است.
خلبان پهلوانی گفت: بازرسان این نهاد بین المللی در راستای بررسی وضعیت امنیت پرواز موضوع ماده 17 قوانین سازمان بین المللی ایکائو سال گذشته 10 روز از وضعیت امنیت پروازهای داخلی و خارجی بازدید کردند که نتایج این بازرسی ها پس از 6 ماه در پایگاه اطلاع رسانی این سازمان منتشر و به سازمان هواپیمایی کشورمان هم ابلاغ شده است.
رییس سازمان هواپیمایی کشوری افزود: به استثنای پروازهای حج امسال همه پروازهای خارجی از جمله پرواز عمره گزاران و حجاج به فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) منتقل میشود.
وی افزود: در یک و نیم سال گذشته به رغم تحریم های غرب 38 فروند هواپیما توسط شرکت های خصوصی به ناوگان حمل و نقل هوایی کشور افزوده شده است.
خلبان پهلوانی همچنین اظهارداشت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته تا سال 1404 باید تعداد هواپیماهای ناوگان حمل و نقل هوایی کشور به 550 فروند برسد که نیازمند بازکردن بستر سرمایه گذاری در این عرصه است.
رییس سازمان هواپیمایی کشوری یادآور شد: صنعت هوایی کشور در یک سال گذشته بر روی لبه تیز تحریم ها است و جهان غرب تلاش می کند تا از ورود فناوری ها جلوگیری کند اما با این وجود با سرمایه گذاری بخش خصوصی این تلاش ها بی نتیجه مانده و با ورود هواپیمای جدید هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی ناوگان حمل نقل عمومی ارتقا یافته است.