آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 521014 تاریخ : 1399/07/19-13:49:26
,11,
تعدادکسانی که در پروازها به کرونا مبتلا شده اند بسیار اندک است

انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی:

تعدادکسانی که در پروازها به کرونا مبتلا شده اند بسیار اندک است

یاتا (انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی) تعداد کسانی که در حین پرواز به کرونا مبتلا شده اند را اعلام کرد.

به گزارش بانک و صنعت، یاتا (انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی) اعلام کرد: پژوهش ها نشان می دهد تعداد مبتلایان به کرونا در پرواز در دنیا بسیار محدود است.

بر اساس اعلام این نهاد بین المللی صنعت هوانوردی، از ابتدای سال 2020 میلادی، تنها 44 مورد از ابتلاء به کووید 19 که به دلیل ارتباط با سفرهای هوایی به این بیماری مبتلا شده اند، گزارش شده است.

بنا به اعلام یاتا، این آمار شامل افراد دارای بیماری تأیید شده کووید 19، احتمالی و حتی بالقوه می شود.

گفته می شود این تعداد مبتلا از میان 1 میلیارد و 200 میلیون مسافری است که در طول ماه های کرونایی، با حمل و نقل هوایی مسافرت کرده اند. به عبارت دیگر از هر 27 میلیون نفر، یک نفر در پرواز به کرونا مبتلا شده است.

یاتا مدعی است: ممکن است برخی این تعداد مبتلا به کرونا (44 نفر) را به «دست کم گرفتن» تعبیر کنند؛ اما اگر حتی فرض کنیم که 90 درصد مبتلایان، بیماری خود را در طول سفر گزارش نکرده باشند، باز هم از هر 2 میلیون و 700 هزار مسافر هوایی، یک نفر به کرونا مبتلا شده است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 198