آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 353600 تاریخ : 1397/05/14-11:16:57
,5,
تشکیل کارگروه مدیریت آب و انرژی در پژوهشگاه صنعت نفت

مهندس غلامرضا حجار خبر داد:

تشکیل کارگروه مدیریت آب و انرژی در پژوهشگاه صنعت نفت

معاون پشتیبانی پژوهشگاه صنعت نفت بر اهمیت تمرکز طرح‎های بهینه‌سازی مصرف انرژی در بخش‌های مختلف این سازمان و کاهش میزان مصرف آب در کارگروه انرژی و آب تاکید کرد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه صنعت نفت، مهندس غلام‌رضا حجار، معاون پشتیبانی پژوهشگاه صنعت نفت، به تشکیل کارگروه انرژی و آب در پژوهشگاه صنعت نفت اشاره کرد و گفت: با توجه به مشکلات ناشی از کمبود انرژی در کشور و ابلاغیه‌های دولتی در خصوص کاهش مصرف آن، پژوهشگاه صنعت نفت نیز هم راستا با این تصمیم‌گیری بر آن شد تا کارگروهی برای بهینه سازی مصرف انرژی تشکیل دهد.

وی ادامه داد: این کارگروه متشکل از متخصصان حوزه انرژی ، نمایندگانی از پردیس‌های سه‌گانه و ستاد پژوهشگاه تاکنون سه جلسه در راستای اهداف و سیاست‌های بهینه‌سازی مصرف انرژی برگزار کرده و با توجه به اهمیت توجه به میزان مصرف آب درسازمان، مقرر شد نام این کارگروه را " کمیته آب و انرژی " قرار دهیم و میزان مصرف هر یک از واحد‌های این مجموعه را به تفکیک مشخص کنیم.

ایشان افزود: هدف اصلی این کارگروه رساندن مصرف آب سازمان به یک سوم میزان مصرف فعلی است؛ از این رو مصرف بهینه آب شرب شهری و حتی چاه‌های موجود در پژوهشگاه در دستور کار قرار گرفته و با توجه به تصمیم اخیر شهرداری مبنی بر عدم کاشت فضا‌های سبز، در پژوهشگاه نیز آبیاری چمن‌های مجموعه به صورت خیلی محدود و برای درختان نیز آبیاری قطره‌ای در نظر گرفته شده است.

همچنین در این کارگروه مقرر شده است که حداکثر برداشت آب از چاه 400 الی 500 متر مکعب در روز باشد که با توجه به برنامه های صرفه جویی، صرف موتورخانه و استخر شود و از پساب­های تصفیه شده آن نیز جهت آبیاری درختان به صورت قطره­ای و چمن ورزشگاه استفاده گردد.

وی در همین راستا افزود: قرار است اعضاء کارگروه و کارشناسان پژوهشگاه جایگزین مناسبی برای چمن‌های موجود انتخاب کنند که یا نیازی به آبیاری نداشته و یا نیاز به حداقل مصرف آب داشته باشد و از این طریق بتوان آب بیشتری را ذخیره کرد و همچنین تعمیر لوله‌های فرسوده که باعث هدر رفت آب نیز می‌شود از دیگر اقداماتی است که می‌بایست در دستور کار قرار گیرد.

ایشان همچنین به مصرف برق نیز اشاره کرد و گفت: با بررسی‌های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که میزان دمای اتاق‌ها را تا دو درجه کاهش دهیم که این امر نیز صرفه‌جویی 150 متر مکعب آب موتورخانه را در روز به دنبال خواهد داشت و این نکته را نباید فراموش کرد که سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی این مجموعه به دلیل عدم نظارت مناسب پیمانکار نواقصی را دارد که در برنامه‌های آتی این کارگروه به آن‌ها نیز رسیدگی خواهد شد.

مهندس حجار در خاتمه اظهار کرد: امیدواریم تمامی همکاران پژوهشگاه صنعت نفت با همکاری خود بتوانند به این کار گروه در صرفه جویی مصرف آب و برق کمک کنند و پژوهشگاه را به منزله خانه خود بدانند تا بتوانیم مدیریت هزینه و انرژی را به درستی انجام دهیم.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 192