آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 312428 تاریخ : 1396/10/07-16:16:33
,17,
تشکر وزیر اتباطات از مردم جهت همکاری در طرح رجیستری

تشکر وزیر اتباطات از مردم جهت همکاری در طرح رجیستری

محمد جواد آذری جهرمی با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام‌اش از تاثیرات طرح رجیستری گفت و از مردم جهت همکاری در این طرح تقدیر کرد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی قاچاق کالا وارز، فاز دوم طرح ثبت گوشی تلفن همراه ( رجیستری) از 14 آذرماه سال جاری آغاز شده ودر این مرحله تمام مدل های گوشی و تبلت آیفون (اپل) تحت پوشش طرح رجیستری قرار گرفته و پس از آن  نیز سایر مدل های گوشی و تبلت نیز تحت پوشش  این طرح قرار خواهند گرفت. اجرای این طرح مزایای زیادی مانند ساماندهی و مقابله با قاچاق تلفن همراه به همراه دارد.

در همین زمینه محمد جوادآذری جهرمی  وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات  در صفحه اینستاگرام‌اش تصویری از آمار واردات گوشی تلفن همراه بر اساس مجوز های ترخیص صادر شده در سازمان تنظیم مقرارات و ارتباطات رادیویی منتشر و از تاثیرات مثبت طرح رجیستری گفت.
آذری جهرمی نوشت:
"تاثیرات اجرای طرح ثبت گوشی تلفن همراه به شرح آمار فوق گزارش شده است.
واردات انواع گوشی از مبادی مجاز رشد چهارصد درصدی و گوشی‌های ساخت شرکت اپل به صورت خاص رشد هزار درصدی را نشان می‌دهد.
به نمایندگی از همه دست اندرکاران اجرای طرح در دولت به ویژه وزارتخانه‌های صمت، اقتصاد، اطلاعات و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، از همه مردم بزرگوار کشورمان در همراهی برای مقابله با پدیده ناپسند و خسارت آور قاچاق، تشکر می‌کنم."

 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 194