به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات، مبلغ کل این طرح 614 میلیون یورو بوده و نوع عقود اسلامی بکارگرفته شده در این طرح مشارکت مدنی و فروش اقساطی است.
بنابر این گزارش با توجه به کلیدی بودن صنعت برق در کشور، پروژه نیروگاه سیکل ترکیبی پره سر مپنا بالاترین مبلغ تامین مالی بانک توسعه صادرات در یک طرح را تا کنون به خود اختصاص داده است و قابلیت توسعه تا 2000 مگاوات تولید برق را دارد.
تامین برق مورد نیاز کشور و برق مورد نیاز شهری و صنعتی استانهای شمالی کشور و پاسخگویی به میانگین رشد تقاضای 10 درصد برق در استان گیلان از جمله نتایج احداث طرح یاد شده است و مدت زمان بهره برداری به مدت 20 سال از تاریخ آغاز است.برق تولیدی نیروگاه پره سر به همراه برق تولیدی نیروگاههای فعال داخل کشور پس از توزیع برق مورد نیاز (از طریق سیستم دیسپاچینگ)، مازاد آن صادر می شود.
براساس این گزارش، این طرح ایجادی محسوب شده و امکان صادرات برق بین کشورهای هم مرز و دارای مرز خشکی با ایران را فراهم می سازد.
میزان ارزآوری پروژه یاد شده سالانه یکصد میلیون یورو بوده و به لحاظ اشتغال زایی قابلیت به کارگیری یکهزار نفر به طور مستقیم و بیش از 10 هزار نفر به طور غیرمستقیم را داراست.
مکان طرح در شهر "پره سر" واقع در استان گیلان، 120 کیلومتری شمال غرب شهر رشت و در 18 کیلومتری رضوانشهر قرار دارد.

نیروگاه سیکل ترکیبی پره سر (BOT)