به گزارش بانک و صنعت، تورج دهقانی زنگنه ، در این باره اظهار کرد: تعیین کردن کف و سقف قیمت بلیت هواپیما هیچ ربطی به سازمان هواپیمایی ندارد و نرخ پروازهای داخلی بستگی به متغیرهای بسیاری دارد و بازار آن را مشخص خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه وضعیت فعلی برای قیمت بلیت هواپیما قابل دوام نیست، افزود: نمی توان بدون اینکه به ایرلاین ها کمکی کرد از آن ها خواست قیمت ها را ثابت نگه دارند و هیچ حالتی به جز اینکه دولت از آن ها حمایت کند یا به آن ها اجازه افزایش قیمت داد، وجود ندارد.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: سازمان هواپیمایی قائل به کف و سقف قیمت ها نیست و عرضه تقاضا آن را تعیین می کند اما با گرانفروشی در این زمینه برخورد می کنیم. به عنوان مثال در حال حاضر قیمت بلیت هواپیما در مسیر تهران-مشهد از 355 هزار تومان تا 701 هزار تومان است و اگر کسی بالاتر از آن بلیت پروازش را بفروشد سازمان هواپیمایی با آن برخورد می کند. البته بلیت بیزینس کلاس قیمتش بالاتر است.
دهقانی زنگنه اضافه کرد: سایت های فروش رسمی و معتبر که به ایرلاین ها دسترسی دارند، قوانین را رعایت می کنند و چارترکننده هایی هم که در چارچوب قوانین عمل می کنند جزئی از این زنجیره بازار هستند و مشکلی با آن ها نداریم اما برخی چارترکننده ها، سلف خری می کنند و به عنوان مثال پروازی را یک سال خریداری می کنند و برای مسیر رفت قیمت بالایی تعیین می کنند و در مسیر برگشت قیمت شان را پایین تر می آورند. این رفتار و سوءاستفاده آن ها به این صنعت لطمه می زند.
وی تاکید کرد: سازمان هواپیمایی کشوری بر بازار بلیت هواپیما و چارتر کننده نظارت می کند و به موقع با آن ها برخورد جدی خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه تکلیفی شدن قیمت بلیت هواپیما به معنی از بین رفتن صنعت هوانوردی است، تصریح کرد: اگر بخواهیم صنعت هوانوردی را حفظ کنیم همه ارکان نظام از دولت مجلس و قوه قضائیه باید دست به دست هم بدهند تا از این شرایط بتوانیم خارج شویم و دشمن نتواند به هدفش که تعطیل کردن این حوزه است، دست پیدا کند.