به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از شاتا، محمد رضا حاجی پور اظهار کرد: دهمین برج پالایشگاهی کشور به همت کارگران و صنعتگران شرکت آذرآب برای نصب در پالایشگاه اصفهان طراحی و ساخته شد.
وی تصریح کرد: این برج پالایشگاهی دارای 40 متر طول و 5 متر قطر است که در ساخت آن از فلزهای استنلس، استنلس و استیل استفاده شده است.
وی گفت: این برج دارای وزنی به میزان 60 تن است که ساخت هر برج 100 میلیارد ریال صرفهجویی ارزی برای کشور به همراه دارد.
حاجی پور با بیان اینکه شرکت آذرآب یکی از بزرگترین واحدهای سازنده برجهای پالایشگاهی در کشور است و از توانایی و ظرفیت لازم برای تأمین برجهای مورد نیاز کشور برخوردار است، افزود: با ساخت این برجها 250 نفر به صورت مستقیم درگیر تولید این محصول شدهاند.
وی تصریح کرد: شرکت آذرآب در حال حاضر مشکلی ندارد و روند کار و تولید در این مجموعه بهخوبی در حال انجام است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی از این شرکت به عنوان مجری پروژههای بزرگ نیروگاهی و پالایشگاهی در کشور یاد کرد و افزود: امروز شرکت آذرآب از نظر دانش فنی پیشرفته و روزآمد، نیروی انسانی متخصص و مجرب و امکانات نرمافزاری و سختافزاری یکی از شرکتهای بزرگ کشور است.