آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 145580 تاریخ : 1394/07/11-21:49:51
,16,20,21,22,23,
باید به آل سعود فهماند

سرمقاله

باید به آل سعود فهماند

وجود و حضور خانه خدا در مکه و مزار شریف رسول الله " ص" در مدینه بی تردید با هیچ داشته ای برروی کره زمین قابل مقایسه نیست .


 عاشقان و مشتاقان دین خدا هم هر سال در خیل میلیونی از کشورهای گوناگون به سرزمین وحی عزیمت می کنند تا سنت رسول الله ،‌پیامبر مهر و محبت و دوستی و برادری به جا آورند. مناسکی که هر مشتاق زیارت خانه کعبه بعد از زیارت نامش به حاجی یا حاجیه مزین می شود و لذا هیچ حرکت و اقدامی به سهو و یا خداناکرده عمدی نمی تواند این مراسم مقدس را تحت الشعاع قرار دهد.
... اما آل سعود که در طول تاریخ وجود نامبارکش به ناشایستگی مشهور  بوده و با کشتار  مردم مظلوم یمن  و جنایات بی نظیر از مسیر تشکیل گروه های تروریستی به مسلمان ها رحم ندارد ،‌اما دستش با رژیم کودک کش صهیونیست در یک کاسه است ،‌ در صحنه مناسک حج نیز نهایت بی کفایتی و ناشایستگی خود را با کشتن حجاج مکرر نشان داده است.
آتش زدن خیمه ها و کشته شدن صدها و هزارها زائر،‌ سقوط زائران از پل،‌ افتادن جرثقیل صدها تنی بر روی انبوه زائران ،‌ تجاوز به دو نوجوان پسر ایرانی و آخرین مورد آن بی تدبیری و شاید اقدام عامدانه در کشتار بیش از چهار هزار نفر زائر از چندین کشور از جمله 470 زائر از جمهوری اسلامی ایران اقدام هایی است که نام آل سعود و دولت سعودی را در راستای انجام مراسم حج در تاریخ ثبت و ضبط کرده است.
اینکه گفته شود ،‌حج باید تعطیل شود به علت انجام و اجرای یک رسم و سنت الهی و فرمان رسول الله "  ص" برای کسانی که توانایی مالی کافی دارند،‌ پذیرفته نیست ،‌اما اینکه کشورهای اسلامی و به همت و پیگیری ایران اسلامی مناسک حج از این خاندان منحوس گرفته شود،‌ یک حق است و برای حفظ و حراست از خون زائران باید مجدانه پیگیری شود.
در کشته شدن چند هزار حاجی در مراسم حج سال 1394 مساله زمانی تاسف بار تر می شود که دولت سعودی و مفتی های وابسته آن را یک حادثه طبیعی و قضا و قدر می دانند و وزیر خارجه بی تجربه این کشور مواضع ایران در مسئولیت پذیری و پاسخگویی را یک کار  سیاسی می داند. به راستی نافهمی و عدم درک درست اسلام از سوی به اصطلاح خادم حرمین حد و اندازه ای دارد و باید به این رژیم تروریست پرور  و دوست رژیم جنایتکار صهیونیست فهماند در کجا مرکز ثقل زمین ایستاده است و خانه کعبه و مناسک حج یک حرکت محدود و متعلق به آل سعود نیست که هر گونه دلش بخواهد نسبت به آن عمل کند



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 208