به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت و به نقل ازخبرنگار شانا، سید محسن قمصری امروز (شنبه، 19 اردیبهشت ماه) در حاشیه بیستیمن نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران در جمع خبرنگاران درباره نحوه بیمه نفتکشهای ایرانی با وجود تحریمها گفت: ما هم اکنون مشکلات فروش نفت اعم از بیمه و کشتیرانی را حل کردیم و امیدواریم بانک مرکزی مشکلات بانکی را نیز حل کند.
وی درباره این که ایران چه میزان نفت خام و میعانات گازی هم اکنون روی آب دارد، گفت: اطمینان می دهم ذخیره سازی نفت خام روی آب نداریم، اما مقداری ذخیره سازی میعانات گازی روی آب داریم.
قمصری درباره دلیل ذخیره سازی میعانات گازی روی آب، تصریح کرد: برخی مواقع مشکلات عملیاتی سبب ذخیره کردن میعانات گازی روی آب می شود، برای نمونه یکی از پالایشگران چینی که روزی 100 هزار بشکه از ما میعانات گازی می خرید، به دلیل انفجار دو تا برج در یکی از پالایشگاه های این شرکت، دریافت میعانات گازی از ایران را تا زمان بازسازی آن متوقف کرد از این رو مجبوریم آن را نگه داریم تا مشکل آنها حل شود.
مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران درباره این که آیا تعامل با بخش خصوصی منوط به دوران تحریم است، گفت: این گونه نیست و اگر آنها توانایی داشته باشند می توانند پس از برداشته تحریمها نیز کمک کنند.