آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 247130 تاریخ : 1395/08/01-11:00:46
,2,
بازدید مهندس افخمی و استاندار بوشهر از شرکت جی لیان جی بوشهر

بازدید مهندس افخمی و استاندار بوشهر از شرکت جی لیان جی بوشهر

مدیرعامل بانک صنعت ومعدن و استاندار بوشهر از کارخانه تولید انواع پلاستیک‌های چندجداره جی لیان جی بازدید کردند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل ازبانک صنعت ومعدن،  شرکت جی‌لیان‌جی در سال 1382 در منطقه‌ی ویژه اقتصادی بوشهر در زمینی به مساحتی به اندازه 15هزار مترمربع احداث گردید.

این شرکت با در اختیار داشتن دستگاه‌های مدرن و مطابق با استانداردهای روز اروپا و همچنین استفاده از کارشناسان مشخص موفق به تولید محصولات متنوع و با کیفیت بالا و قابل رقابت با محصولات مشابه اروپایی گردیده است.

دراین بازدید که صبح امروز از کارخانه‌ی مذکور به عمل آمد مهندس افخمی وهیات همراه در جریان تولید ورقهای پلیمری شامل ورقه‌های پلی‌کربنات تخت، طرح دار، رول، دوجداره، سه جداره، سه جداره مثلثی، موج دار،طرح سفالی، اکریلیک و کریستالی بازدید کردند.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 186