آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 249178 تاریخ : 1395/08/26-14:55:46
,16,
بازدید معاون پارلمانی رئیس جمهوری از پایانه و گذرگاه مرزی چذابه

بازدید معاون پارلمانی رئیس جمهوری از پایانه و گذرگاه مرزی چذابه

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهوری ظهر چهارشنبه از پایانه و گذرگاه مرزی چذابه که یکی از سه کانون اصلی تردد زائران اربعین حسینی است بازدید کرد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت , حسینعلی امیری به اتفاق استاندار خوزستان ، معاون سیاسی امنیتی استانداری و فرماندهان مرزبانی استان از نزدیک روند ورود و خروج زائران اربعین حسینی را بررسی کرد.

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهوری سپس با تعدادی از زائران اربعین حسینی گفت و گو و از نزدیک از نحوه خدمت رسانی مواکب مردمی که در اطراف پایانه مرزی چذابه متمرکز هستند آشنا شد.
حدود 170موکب مردمی به صورت شبانه روزی در اطراف پایانه مرزی چذابه به صورت شبانه روزی به زائران اربعین حسینی خدمت رسانی می کنند.
وی از همه دستگاههای اجرایی و نیروهای مردمی که به صورت جهادی مشغول خدمت رسانی به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در مرزهای شلمچه ، چذابه و مهران هستند تقدیر کرد.
معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهوری قبل از عزیمت به گذرگاه مرزی چذابه ، در مراسم سی وششمین سالروز حماسه آزادسازی سوسنگرد شرکت کرد و سپس با بالگرد در باند پایانه چذابه فرود آمد.
به گزارش ایرنا گذرگاه و پایانه مرزی چذابه یکی از سه کانون اصلی تردد زائران اربعین حسینی است.
پیش بینی شده حدود یک میلیون زائر اربعین حسینی از شلمچه و 500هزار زائر از گذرگاه چذابه به عتبات عالیات مشرف شوند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 205