وی افزود: پوشاک در گذر زمان دِمُده می شود و بسیاری از پوشاک خریداری شده از عید سال گذشته تاکنون روی دست پوشاک فروشان مانده اند.
ایزدی گفت: در حال حاضر نیز با توجه به محدودیت های اعمال شده در پی وضعیت قرمز و اعمال تعطیلی برای اصناف، پوشاک فروشان درآمد آنچنانی ندارند و متضرر شده اند؛ اعضای صنف ما مانند یخ در حال آب شدن هستند و کاری هم از دست ما ساخته نیست.
نایب رئیس اتحادیه پوشاک فروشان اهواز افزود: از 26 بهمن ماه با اعلام محدودیت های وضع شده برای اصناف از سوی ستاد مدیریت کرونا، بسیاری از مجتمع های پوشاک اهواز مانند مجتمع تجاری کارون و بازار امام رضا تعطیل شده اند.
وی با اشاره به فعالیت دستفروشان و بازارچه ها در شرایط تعطیلی بازار در شرایط قرمز تصریح کرد: متاسفانه هماهنگی و همدلی وجود ندارد و بسیاری از پوشاک فروشان متضرر شده اند. دستفروشان به راحتی در حال فعالیت هستند؛ حتی مالیات پرداخت نمی کنند و کسی نیز جلودار آن ها نیست.
ایزدی افزود: علاوه بر پوشاکی که از عید سال گذشته روی دست پوشاک فروشان باقی مانده بود، بسیاری از پوشاک فروشان اقدام به خرید پوشاک جدید کردند که این مساله نیز موجب افزایش ضرر و زیان آن ها شده است.
نایب رئیس اتحادیه پوشاک فروشان اهواز گفت: از سال گذشته تاکنون حدود 200 مورد ابطال جواز کسب داشته ایم که این مساله، یک فاجعه است.