آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 123963 تاریخ : 1393/12/28-11:14:54
,1,16,17,
آینده روشنی در انتظار سهامداران گروه مالی دی است

آینده روشنی در انتظار سهامداران گروه مالی دی است

پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت:معاون مالی بانک دی اظهار کرد: به رغم اینکه در شرایط فعلی بازار سرمایه، مشارکت در هر نوع افزایش سرمایه مستلزم کارشناسی وسیع است، می‌بایست از سهامدارانی که به بیمه دی اعتماد و در این افزایش سرمایه شرکت کرده‌اند تشکر کرد.

 

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از اداره کل روابط عمومی بانک دی، حسین رحمتی گفت: بانک‌ها و یا هر شخصیت حقوقی به همراه شرکت‌های خانواده نمی‌توانند امکان در اختیار داشتن بیش از 20 درصد سهام یک شرکت بیمه را داشته باشند در این راستا بانک دی و خانواده که سهامدار شرکت بیمه دی هستند از این قاعده مستثنی نبوده فلذا در شرایط فعلی، سقف 20 درصد فوق تکمیل و امکان خرید سهام بیمه دی چه سهم و چه حق تقدم برای خانواده بانک میسر نیست.

معاون مالی بانک دی تاکید کرد: به رغم اصلاحات بسیار اساسی انجام شده در شرکت بیمه دی و اینکه در سال‌های پیش رو آینده روشنی در انتظار این شرکت و سهامداران آن پیش‌بینی می‌شود ولی این بانک برای خرید حق تقدم‌های پذیره‌نویسی نشده بیمه دی به استناد محدودیت فوق هیچ‌گونه برنامه‌ای ندارد و یقیناً در فهرست متقاضیان خرید حق تقدم‌های پذیره‌نویسی نشده افزایش سرمایه 309 درصدی اخیر شرکت بیمه دی نخواهد بود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 209