آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 327163 تاریخ : 1397/01/05-12:19:07
,17,
ایران رکوردار پروژه های نیمه تمام / علت فراوانی سوانح در شقوق مختلف حمل و نقل چیست؟

شهریاری:

ایران رکوردار پروژه های نیمه تمام / علت فراوانی سوانح در شقوق مختلف حمل و نقل چیست؟

وضعیت فعلی و آینده مسکن، چرایی بروز حوادث در شقوق مختلف حمل و نقل، زوایای پنهان سانچی و ATR72 از موضوعاتی است که عضو کمیسیون عمران مجلس مطرح کرده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، سیدکمال الدین شهریاری با اشاره به وضعیت عمرانی کشور در سال 96، گفت: سال گذشته در حوزه عمران از حیث بودجه و اعتبارات عمرانی سال خوبی برای مردم و نمایندگان آن ها در مجلس نبود.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با یادآوری آغاز بسیاری از طرح های عمرانی در سال های گذشته، افزود: شروع این طرح ها و طولانی شدن روند تکمیل آن ها مطالبات و توقعاتی را برای جامعه ایجاد کرده که به طور حتم اگر با سرعت قابل قبولی پیشرفت فیزیکی نداشته باشد به طور حتم موجب نگرانی و دلسردی مردم خواهد شد.
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: کمبود بودجه در سال 96 منجر به رکود و توقف بسیاری از طرح های عمرانی از جمله راه ها، سدها و غیره در کشور شده است.

حضور سرمایه گذاران اروپایی در طرح های عمرانی کشور تقویت شده است

وی با بیان اینکه عملکرد وزارت راه و شهرسازی را در حوزه عمران مثبت ارزیابی می کنم، گفت: این وزارتخانه علی رقم کمبود اعتبارات و منابع داخلی تلاش زیادی در استفاده از منابع خارجی در طرح های زیربنایی مانند راه آهن، فرودگاه ها، تجهیزات ناوگان حمل و نقل ریلی و ناوگان هوایی داشته به گونه ای که اکنون بسیاری از طرح های بزرگ از طریق مشارکت سرمایه گذاران خارجی به ویژه اروپایی ها انجام می شود.

چرا حجم سوانح جاده ای، هوایی و ریلی و همچنین دریایی در ایران بالا است؟

این نماینده مردم در مجلس دهم، در پاسخ به این سوال که چرا حجم سوانح جاده ای، هوایی و ریلی و همچنین دریایی در ایران بالا است، گفت: مشابه حوادث رخ داده در ایران در سایر کشورهای دنیا نیز رخ می دهد به طور مثال در یکی دو سال اخیر هواپیمایی در دریای مالزی سقوط کرده و پیدا نشد و یا ناپدید شدن کشتی روسی مشابه این حوادث است.

شهریاری با بیان اینکه مشابه تصادف سانچی در کشورهای دیگر نیز رخ داده است، افزود: ما فراوانی این حوادث را می توانیم یک بار با نرم های جهانی و یک بار هم با روند گذشته کشور خودمان مقایسه کنیم در غیر این صورت اظهار نظر در این باره بی انصافی است.

وی با تاکید بر اینکه کشور ما در حوزه حمل به هیچ وجه شرایط بین المللی را ندارد، تصریح کرد: در حال حاضر در کشور ما خودرویی تولید می شود که طبق گزارش هایی نیروی انتظامی قریب به 40 درصد سوانح جاده ای منجر به فوت را منجر می شود.

وضعیت ناوگان هوایی ایران با کشورهای همسایه قابل قیاس نیست

عضو کمیسیون عمران مجلس دهم، با بیان اینکه در صنعت هوایی عمر هواپیماهای کشور ما با شرکت های همجوار مانند امارت، قطر و ترکیه قابل قیاس نیست، گفت: ما نباید انتظار داشته باشیم که استانداردهای پرواز و کیفیت آن در ایران مانند کشورهای دیگری که هواپیماهای به روز دارند باشد.

شهریاری با اشاره به کمبود شدید منابع و درگیری بسیاری از دستگاه های زیرمجموعه وزارت راه وشهرسازی با کمبود اعتبار، ادامه داد: وقتی نمی توانیم بودجه کافی به دستگاه های زیرمجموعه وزارت راه تزریق کنیم به طور حتم باید سطح توقعات خود را کاهش دهیم.

وی با اشاره به بارش برف اخیر و بروز مشکلاتی در عبور و مرور مردم، افزود: نبود تجهیزات کافی بسیاری از مشکلات را در رفت و آمد مردم در روزهای برفی ایجاد کرد.

شهریاری ادامه داد: با برف اخیر پروازها در کشور متوقف شد زیرا تجهیزات کافی وجود نداشت البته این موضوع در کشورهای پیشرفته و صنعتی دنیا نیز دیده می شود و تنها مختص ایران نیست.

بهبود 4 برابری وضعیت حمل و نقل جاده ای در 10 سال گذشته

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه بهترین راه برای بررسی حوادث جاده ای مقایسه میزان آن با 10 سال گذشته است، گفت: اکنون به نسبت 10 سال پیش تعداد خودروها دو برابر شده ولی تعداد کشته های حوادث جاده ای ما به نسبت 10 سال پیش نصف شده است که این به معنای بهبود 4 برابری وضعیت حمل و نقل جاده ای ما به نسبت ریل است.

وی با تاکید بر اینکه در حدود 12 هزار نفر در سال بر اثر حوادث جاده ای کشته می شوند، ادامه داد: نیروی انتظامی در گزارشی مهم ترین عامل در بروز تصادفات جاده‌ای را عامل انسانی و خطای انسان دانشته است یعنی وقتی راننده های ما در جاده ها مقررات را رعایت نمی کنند این خود عامل بروز حوادث می‌شود.

شهریاری ادامه داد: سقوط هواپیما اگر چه ضایعه بسیار دردناکی برای خانواده سانحه دیده و کل جامعه ایران است ولی باید توجه داشته باشیم مشابه تعداد کشته شدگان در حوادث هوایی در تصادفات جاده ای آن هم به وفور دیده می شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه خرید هواپیما از سوی وزارت راه و شهرسازی موفق ترین اقدام دولت پس از برجام است، افزود: نوسازی ناوگان هوایی در دستور کار است.

منابع خارجی توفیقات خوبی در حوزه ریلی ایجاد کرده است

وی با تاکید بر اینکه در حوزه حمل و نقل ریلی نیز توفیقات خوبی حاصل شده است، افزود: بخش عظیمی از زیرساخت‌های حمل و نقل ریلی ما همچون دو خطه کردن خطوط به ویژه خطوطی که در حمل و نقل ریلی مسافران زیادی را جابجا می کنند در سال های اخیر پیشرفت مناسبی داشته و دولت با جذب سرمایه گذار خارجی توانسته توفیقات مناسبی را حاصل کند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: با توجه به ناکافی بودن اعتبارات مصوب و عدم تزریق کامل آن در بودجه های سنواتی جذب سرمایه گذار خارجی اقدام مثبتی بوده که در برخی پروژه ها از سوی وزارت راه وشهرسازی صورت گرفته است.

تخلیه حباب مسکن در 5 سال اخیر

شهریاری در پاسخ به سوالی در خصوص وضعیت بازار مسکن گفت: در 4 الی 5 سال گذشته حباب قیمت مسکن تخلیه شده و به حد تعادلی رسیده است.

وی با بیان اینکه وام مسکن نسبت خوبی را در قیمت خانه های نقلی دارد، افزود: این موضوع به تحریک تقاضا در بازار مسکن به ویژه در نیمه دوم سال منجر شده است.

وی ادامه داد: با توجه به رشد تورمی که قیمت مسکن در سال های گذشته داشته شاید اکنون قیمت مسکن در قیاس با سایر قیمت ها حالت تعادلی داشته و به عبارتی اکنون زمان مناسبی برای رونق بازار و ایجاد انگیزه برای خریداران باشد.

این عضو کمیسیون عمران مجلس دهم، با اشاره به دیگر عامل بهبود وضعیت بازار مسکن، گفت: افزایش سهم وام و تسهیلات بانکی در خرید مسکن از دیگر عوامل مهم تاثیر گذار در وضعیت بازار است که به ایجاد تحرک در مسکن منجر شده است.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با اشاره به عوامل دخیل در نوسان قمیت مسکن در نیمه دوم سال 96، تصریح کرد: تلاطم بازار ارز به و تصمیم بانک مرکزی در خصوص کاهش نرخ سپرده های بانکی بازار مسکن را درگیر تحولاتی کرد.

شهریاری با بیان اینکه در حال حاضر بازار مسکن رونق نسبی را تجربه می کند، گفت: البته هنوز این بازار به تحرک کامل نرسیده و ما نمی‌خواهیم وضعیت سال 90 و 91 در این بازار تکرار شود بلکه با یک روش متعادل و متناسب با نرخ تورم باید نرخ ها رشد داشته باشد.

وی ادامه داد: بهبود وضعیت مسکن و رشد ساخت ساز می‌تواند در اقتصاد و شاخص های اشتغال ما یک علامت مثبت باشد.

بدمسکنی معضل امروزه بازار است

شهریاری در پاسخ به سوالی در خصوص وضعیت بازار مسکن، افزود: از جنبه آمار با کمبود مسکن مواجه نیستیم اما بد مسکنی در کشور زیاد است و بنابراین از نظر آمار به نسبت خانوار شاید تعداد مسکن بیشتر هم باشد.

وی با بیان اینکه بسیاری از بد مسکنی ها در حاشیه شهرها، کلانشهرها و همچنین بافت های فرسوده واقع شده اند، تصریح کرد: اگر ما بخواهیم بد مسکنی را رفع کنیم یعنی به لحاظ آماری مسکنی که بیش از خانوارها داریم تبدیل به مسکن استاندارد کنیم باید در بافت های فرسوده ورود کرده و برای احیا و بازآفرینی آن ها اقداماتی را انجام دهیم.

شهریاری ادامه داد: روندی که در نیمه دوم سال 96 در خصوص  رشد آرام و مناسبی در بازار مسکن از حیث اقتصادی کردن تولید، رونق بازار و تقاضا برای این بخش ایجاد شده در سال 97 هم باید ادامه پیدا کند البته اگر اتفاق خاصی از نظرشاخص های اقتصادی پیش نیاید.

علت بروز حوادث در شقوق مختلف حمل و نقل متفاوت است

این نماینده مردم در مجلس دهم، در پاسخ به این سوال که علت تکرار حوادث ناخوشآیند در شقوق مختلف حمل و نقل چیست، گفت: بررسی حادثه به طور مجزا لازمه پاسخ به این سوال است، عوامل و دلایل بروز حوادث مختلف هستند که کارشناسان امر در خصوص هر یک از آن ها باید اظهارنظر قطعی و فنی کنند.

شهریاری با اشاره به تغییر شیوه اطلاع رسانی به مردم در سال های اخیر از حوادث مختلف، افزود: با توجه به فضاهای باز اطلاعاتی که در جامعه وجود دارد مردم به سرعت پس از بروز حادثه مطلع شده و در خصوص آن موضع می‌گیرد ولی ما به عنوان نماینده مردم، متخصصین و کارشناسان امر باید ضمن مدیریت اخبار سعی در انتقال درست مطالب به مردم داشته باشیم تا جامعه به دور از جو ملتهب حوادث را کامل با دید کارشناسان بررسی کند.

وی با بیان اینکه در برخی حوادث عامل انسانی وبرخی دیگر سایر عوامل دخیل است، گفت: مهم ترین موضوع در این نوع حوادث شناسایی عامل موثر در بروز حادثه و برخورد با آن متخلفان در این حوزه است.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه در بروز حوادث مختلف کمیسیون عمران مجلس بلافاصله تیمی را برای بررسی آن مشخص کرده و با دعوت از مسئولان مربوطه پیگیر موضوع خواهد بود، تصریح کرد: به طور مثال در حادثه سقوط هواپیمای تهران یاسوج با حضور وزیر راه و شهرسازی، رئیس سازمان هواپیمایی و مدیران مربوطه و همچنین برخی مسئولان از سازمان مدیریت بحران، وزارت کشور این موضوع بررسی شد.

شهریاری با بیان اینکه در سوانح هوایی جعبه سیاه هواپیما باید از طریق دستگاه قضا برای بررسی فنی به کارشناسان ارجاع شود، گفت: بنابراین هر حادثه باید به طور مجرد بررسی شود تا عامل یا عوامل دخیل در بروز آن مشخص شوند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با اشاره به حادثه سانچی و چرایی حضور وزیر کار در برسی این حادثه گفت: همه مسئولان در موضوع سقوط هواپیما و حتی سانچی توضیحات لازم را به نمایندگان داده اند و اینکه چرا در موضوع سانچی حضور وزیر راه و شهرسازی پررنگ نبود و در حادثه هواپیمای ATR وزیر رفاه حضور کمرنگ داشت این مسئله را مسئولان توضیح داده اند.

دولت مسئول پیگیر حوادث را تعیین می کند

وی ادامه داد: وقتی یک حادثه اتفاق می‌افتد در هیات دولت بلافاصله تصمیم گرفته می‌شود که کدام یک از وزرا و مسئولان به عنوان مسئول پیگیری حادثه و فرمانده پیگیری مسائل و بحران باشد در حادثه سانچی وزیر رفاه از سوی دولت انتخاب و در حادثه هواپیمای تهران یاسوج وزیر راه و شهرسازی مسئول مدیریت حادثه شد.

شهریاری در پاسخ به سوال دیگری در خصوص سانچی و چرایی نصب پرچم کشور دیگری بر آن، تصریح کرد: علت اینکه چرا سانچی با پرچم پاناما به مقصد خود ادامه می داد این بود که تحریم‌های متعددی متاسفانه از طریق آمریکا و متحدانش بر ایران اعمال شده و در بسیاری از موارد ایران برای اینکه بتواند این تحریم ها را دور بزند از پرچم سایر کشورها که تحریم نیستند استفاده می کند برای حمل و نقل دریایی ما نیز این موضوعی مرسوم است.

تحریم ها عامل نصب پرچم پاناما بر کشتی سانچی بود

وی ادامه داد: امروزه به خاطر این تحریم ها ناچار هستیم که بعضی مواقع برای دور زدن از پرچم پاناما یا سایر کشورها استفاده کنیم.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه هیچ شبهه ای در بار سانچی وجود ندارد، گفت: اینکه سانچی باید نفت حمل می کرده اما میعانات گازی حمل کرده به مثابه تخلف نیست زیرا کشتی که می تواند نفت حمل کند برای حمل میعانات گازی هم با مشکلی مواجه نیست.

این عضو کمیسیون عمران مجلس دهم، ادامه داد: متاسفانه در فضای مجازی دیده شد که مقصد این کشتی کره شمالی بوده اما این موضوع نیز صحت ندارد بیشتر فضای مجازی به این مسائل دامن می زند.

شهریاری تاکید کرد: ایران در ارتباط با کشورها از مقررات بین المللی عدول نمی کند اما در قبال برخی سیاست های خصمانه کشورها ممکن است اهداف خود را بدون نقض مقررات بین المللی دنبال کند.

اثبات قصور کشورها در کمک به سانچی قابل تعقیب است

وی در پاسخ به این سوال که چرا کسی به کمک سانچی نیامد، گفت: اصولا وجه ما در عرصه بین المللی فرع بر اصل قوانین و مقررات بین المللی حاکم بر سوانح دریایی است ما چون عضو پیمان ها و قراردادهای بین المللی در خصوص حوادث و سوانح دریایی هستیم بنابراین بر اساس مقررات و کنوانسیون های بین المللی وقتی حادثه ای اتفاق می افتد بر اساس مقررات و کنوانسیون همه کشورها وظایفشان تعریف شده و اگر در این حادثه مسئولیتی متوجه کشوری بوده و قصوری کرده از طریق دستگاه‌های ذیربط جمهوری اسلامی ایران قابل تعقیب و بازخواست است.

وی تاکید کرد: متخصصان امر باید در خصوص اینکه آیا کشورهای مختلف می توانستند سانچی را نجات دهند یا خیر اظهار نظر کنند در غیر اینصورت هر اظهارنظری غیرکارشناسی خواهد بود، در این رابطه نیز ما در کشورمان شاید به اندازه انگشتان دست انسان متخصص در حوزه های مختلف داشته باشیم که بتواند در این مسائل اظهار نظر کنند.

قوه قضاییه به عنوان مدعی العموم برای بررسی علل بروز حوادث ورود کند

شهریاری در پاسخ به این سوال که چرا در خصوص سقوط هواپیماها هیچ گاه گزارش کامل و شفافی به مردم داده نشده است، گفت: این ضعف از دستگاه‌های نظارتی است که مطالبه ارایه اطلاعات صحیح از علت وقوع سوانح را نکرده است.

وی با بیان اینکه مجلس یکی از نهادهای نظارتی است، افزود: مجلس نیز باید پیگیر بوده و مطالبه کند در این رابطه قوه قضاییه نیز باید به عنوان مدعی العموم ورود داشته و با عوامل دخیل در حادثه برخورد کند.

شهریاری گفت: قوه قضاییه از طریق کانون کارشناسان رسمی دادگستری تنها دستگاه مسئولی است که میتواند تا انتهای موضوع پیگیری کرده و علت حادثه را با تیمی از کارشناسان امر شفاف سازی کند به طور مثال در ریزش یک ساختمان کارشناسان متخصص دستگاه قضایی ورود علت حادثه را به صورت فنی مشخص میکند و سپس دستگاه قضا با متخلفان برخورد قانونی می کند.

وی تاکید کرد: دستگاه قضایی می تواند در سوانح مختلف برای بررسی موضوع ورود کرده چون مدعی العموم است و مجلس نیز به لحاظ جایگاه نظارتی باید در شفاف سازی علت حادثه دخیل باشد.

بی توجهی به توان مالی دولت علت باستانی شدن پروژه های عمرانی است

شهریاری در پاسخ به سوال دیگری در خصوص چرایی عمر بالای طرح های عمرانی و تبدیل آنها به پروژه آثار باستانی چیست، گفت: طولانی شدن زمان اجرای پروژه‌های عمرانی به این علت است که   طرح‌های عمرانی و پروژه ها بدون توجه به توان مالی دولت به طور کلی تعیین و تعریف شده اند.

وی ادمه داد: متاسفانه بسیاری از پروژه های عمرانی بر اساس یک سری ملاحظات سیاسی، چانه زنی ها، توصیه ها و سفارشها کلنگ‌زنی و حتی اجرایی شده اند برای مثال نمایندگان مجلس همیشه در فصل بودجه فعالیت زیادی برای کسب اعتبارات بیشتر برای اجرای برخی پروژه‌ها در حوزه انتخابیه خود دارند و همین کلنگ زنی ها و همچنین توقعات غیر کارشناسانه باعث می شود که تعداد پروژه‌هایی که شروع و کلنگ‌زنی می‌شود متناسب با اعتباری که هر سال دولت می‌توانند برای اجرای این پروژه‌ها بگذارد نباشد.

شهریاری با انتقاد از نبود برنامه ریزی برای ساخت پروژه ها در کشور، افزود: طولانی شدن یک پروژه هزینه های سربار، جاری و خواب سرمایه در پی داشته و باعث می شود طرح گران تر تمام شود.

وی با بیان اینکه متاسفانه طولانی شدن اجرای پروژه های عمرانی منجر به مستهلک شده قسمت اجرایی شده آن ها می انجامد، گفت: از دست دادن عمر مفید برخی سازه ها نتیجه همین طولانی شدن روند ساخت آن است.

ایران رکوردار پروژه های عمرانی نیمه تمام است

این نماینده مردم در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه ایران رکوردار پروژه های عمرانی نیمه تمام است، افزود: مصلی امام و آزاد راه تهران-شمال  بیشترین عمر را در بین پروژه های نیمه تمام کشور دارند.

شهریاری در پاسخ به این سوال که مهمترین معضل کشور در حوزه عمران پس از کمبود بودجه چه چیزی است، گفت: به نظر من مهمترین معضل عمرانی کشور بعد از کمبود بودجه کیفیت اجرای طرح‌ها است.

کیفیت نازل اجرای پروژه های عمرانی عامل هدر رفت منابع کشور است

وی ادامه داد: متاسفانه در کشور ما کیفیت اجرا و استانداردهای آن بسیار کم است که نتیجه آن هدر رفت منابع است به عنوان مثال ساخت جاده ای بدون رعایت استانداردها منجر به ترمیم و بازسازی هر ساله آن می شود در حالی که اگر درست ساخته شود برای 20 سال نیازیبه ترمیم ندارد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه متاسفانه عمر مفید پروژه ها و طرح ها بعد از رسیدن به زمان بهره‌برداری در ایران بسیار کم است، گفت: دولت در این زمینه باید با بازنگری در اصول از ایجاد سازه های غیر مستحکم جلوگیری کند.

تفکیک وزارت راه وشهرسازی ضرورت دارد

این نماینده مردم در مجلس دهم، با اشاره به ادغام وزارت راه و ترابری و مسکن و شهرسازی تحت عنوان وزارت راه و شهرسازی گفت: به لحاظ تخصصی با این ادغام موافق نبودم چون خود وزارت راه و ترابری به قدری بزرگ بود که برخی سازمان های تابعه آن مانند  سازمان بنادر به اندازه یک وزارتخانه بود، این موضوع در  وزارت مسکن نیز صحت داشت.

وی با اشاره به مطرح شدن طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی، افزود: تفکیک این وزارتخانه اکنون به مصلحت است زیرا ادغامی صورت نگرفته و در خلال آن هیچ نیرو وهیچ ساختمانی و تجهیزاتی کم نشد بنابراین تنها تجمیع دو وزارتخانه رخ داده است.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه ایجاد معاونتی در این وزارتخانه برای بررسی سوانح مختلف به صلاح نیست، گفت: اگر این دو وزارتخانه از هم جدا شوند دو وزارتخانه با اندازه استاندارد خواهند شد که دیگر امور به راحتی قابل مدیریت است.

برداشت از صندوق توسعه ملی برای تکمیل طرح های عمرانی لازم است

شهریاری در پاسخ به این سوال که چرا در حین بررسی بودجه در مجلس نمایندگان به برداشت از صندوق توسعه ملی برای حوزه های عمرانی کشور تاکید دارند، گفت: علت این است که ما در گذشته که صندوق توسعه ملی نداشتیم درآمدهای کشور یا در بخش هزینه ها به هزینه های جاری و یا عمرانی اختصاص می یافت، در برنامه سوم توسعه ما برای پوشش ریسک متغیرهای برون زا در بودجه یک حسابی را به نام حساب ذخیره ارزی ایجاد کردیم که در آن حساب زمانی که درآمدها بیش از پیش بینی بودجه بود پس انداز صورت می گرفت.

وی ادامه داد: در برنامه پنجم علاوه بر حساب ارزی صندوق دیگری تحت عنوان توسعه ملی در نظر گرفته شده که 20 درصد از درآمد نفت به هر قیمتی که فروخته شود در این صندوق پس انداز شود این 20 درصد در برنامه های بعدی افزایش یافت و اکنون به 32درصد رسیده است.

ضرورت حذف صندوق توسعه ملی

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: وقتی 32 درصد فروش نفت ما نزدیک به یک سوم در این صندوق پس انداز می شود اگر بخواهیم هزینه های جاری را برداریم رقمی برای پروژه های عمرانی نمی ماند از این رو هزینه های جاری متاسفانه در سال های گذشته روند صعودی داشته و علی رغم قوانینی که برای آن وضع شده کاهش نداشته بنابراین پولی که در حساب ذخیره ارزی می رود از سهم عمرانی برداشته می شود به همین دلیل است که ما در سال های اخیر در حوزه عمران پولی نداریم.

وی با بیان اینکه باید صندوق توسعه ملی برداشته و به جای آن همان حساب ذخیره ارزی بماند، گفت:باید بودجه ای که از محل درآمدها پیش بینی می شود بعد از کسر از هزینه های جاری به عمران اختصاص یابد تا مقداری در این حوزه فعال شده و اشتغال ایجاد شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: بلوکه شدن منابع کشور در صندوق توسعه ملی به صلاح نبوده و موردی برداشتن از منابع صندوق بدترین نوع برنامه ریزی است.

 


منبع: خانه ملت



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 197