آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 349207 تاریخ : 1397/02/30-12:31:04
,17,
انتشار شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور زمستان

انتشار شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور زمستان

بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در زمستان 1396 نشان می­دهد که تمام استان های کشور نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین و کمترین میزان افزایش مربوط به استان های کرمان با 31,64 و گیلان با 2.17 درصد می باشد.همچنین تمام استان های کشور نسبت به فصل قبل افزایش داشته اند به طوری که استان های اردبیل و اصفهان به ترتیب با 13.03 و 1.18 درصد افزایش، بیشترین افزایش قیمت را نسبت به فصل قبل تجربه کرده اند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، شاخص کل قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در زمستان سال 1396 به عدد 298,95 رسید که 8.18 درصد نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) و 14.77 درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه)، افزایش داشته است. گروه مرغ با افزایش 10.95 درصدی و گروه تخم مرغ با افزایش 3.39 درصدی، افزایش 8.18 درصدی شاخص نسبت به فصل قبل را رقم زده­اند. همچنین گروه مرغ و تخم مرغ به ترتیب با 8.50 و 31.65 درصد افزایش، موجب افزایش 14.77 درصدی شاخص نسبت به فصل مشابه سال قبل شده­اند. تغییر شاخص در چهار فصل منتهی به زمستان 1396 نسبت به چهار فصل منتهی به زمستان 1395، معادل 15.37 درصد (تورم سالانه) بوده است.

شاخص استانی

بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در زمستان 1396 نشان می­دهد که تمام استان های کشور نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین و کمترین میزان افزایش مربوط به استان های کرمان با 31,64 و گیلان با 2.17 درصد می باشد. همچنین تمام استان های کشور نسبت به فصل قبل افزایش داشته اند به طوری که استان های اردبیل و اصفهان به ترتیب با 13.03 و 1.18 درصد افزایش، بیشترین افزایش قیمت را نسبت به فصل قبل تجربه کرده اند

شاخص گروه­های اصلی

1-مرغ

در زمستان 1396 شاخص گروه مرغ به 306,36 واحد رسیده که نسبت به فصل قبل و فصل مشابه سال قبل به ترتیب 10.95 و 8.50 درصد افزایش یافته است. همه اقلام این گروه شامل پولت، مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب 8.83 9.76 و 16.19 درصد نسبت به فصل قبل افزایش داشته­اند. همچنین اقلام مذکور به ترتیب 9.16، 10.08 و 2.51 درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایش داشته اند.

تخم مرغ

در زمستان 1396 شاخص گروه تخم مرغ به 270,45 واحد رسیده که نسبت به فصل قبل و فصل مشابه سال قبل به ترتیب 3.39 و 31.65 درصد افزایش داشته است. در این گروه تخم مرغ نطفه­دار و تخم مرغ خوراکی به ترتیب 4.44 و 2.47 درصد نسبت به فصل قبل افزایش نشان می دهد. همچنین اقلام مذکور نسب به فصل مشابه سال قبل به ترتیب 26.89 و 36.19 درصد افزایش داشته است. 

2-سایر

این گروه شامل کود می­باشد، در زمستان 1396 شاخص کود به 896,17 واحد رسیده که به ترتیب 1.17 و 5.30 نسبت به فصل قبل و فصل مشابه سال قبل افزایش داشته است. 

برای مشاهده جزئیات و جداول خبر به فایل پیوست مراجعه کنید.

فایلهای پیوست
sh ms4-96 (383 KB)


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 243