به گزارش بانک و صنعت ، به دنبال اجرای طرح کالابرگ خانوارها از طریق بیش از 260 هزار فروشگاه خرد و زنجیره ای در سراسر کشور امکان خرید 11 قلم کالا شامل شیر و ماست، پنیر،گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ، روغن،برنج، ماکارونی، قند و شکر و حبوبات که هسته اصلی سبد غذایی خانوار را تشکیل می دهند، با استفاده از اعتبار کالابرگ خود فراهم شد.
تنوع اقلام کالابرگ افزایش یافت
در این بین بسیاری از شهروندان خواستار تنوع اقلام سبد کالابرگ شدند و معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون در یک گفت وگوی تلویزیونی از افزایش و تنوع کالاها در طرح کالابرگ خبر داد و اعلام کرد که افزایش تعداد اقلام کالابرگ منوط به تصمیم و تصویب کارگروه ماده 13 است.
طبق اعلام وزارت کار فروشگاه های تره بار با عضویت در فروشگاه های طرف قرارداد با سامانه کالابرگ می توانند این محصولات را در قالب کالابرگ برای شهروندان عرضه کنند.