آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 312724 تاریخ : 1396/10/11-17:23:55
,17,
آموزش هزار و 600 نفر در زمینه مبارزه با قاچاق کالا در استان سمنان

آموزش هزار و 600 نفر در زمینه مبارزه با قاچاق کالا در استان سمنان

رییس اتاق اصناف سمنان از آموزش هزار و 600 نفر در زمینه مبارزه با قاچاق کالا در این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل ازروابط عمومی قاچاق کالا، علی اکبر صیادجو رییس اتاق اصناف سمنان با بیان اینکه بازاریان با پرهیز از خرید و عرضه کالای قاچاق و حمایت از تولیدات داخلی می‌توانند در تحقق رشد اقتصاد مقاومتی و بالندگی کشور نقش بالایی را ایفا کنند، اظهار داشت: قاچاق کالا مانع تحقق اقتصاد مقاومتی است و موجب می‌شود تا طرح‌های حمایتی دولت از اصناف به نتیجه نرسد و دچار مشکلاتی در بازار کسب و کار شویم.

رییس اتاق اصناف سمنان با اشاره به این که کالای قاچاق تهدید جدی برای صنعت، تولید، خدمات و سایر صنف های سمنان است، خاطرنشان کرد: یکی از اولویت‌های دولت تدبیر و امید برای رونق اقتصادی مبارزه با قاچاق کالا و ارز بوده و باید در این خصوص فرهنگ‌سازی کرد.
صیادجو پیشگیری و آموزش را از اقدامات مهم در این حوزه برشمرد و ادامه داد: سال 95، یک هزار و 600 نفر در زمینه مبارزه با قاچاق کالا در استان سمنان آموزش دیدند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 206