به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت؛ شش کشور شریک آمریکا در گروه 7 در بیانیه ای مشترک از اقدام های یکجانبه تجاری واشنگتن ابراز نگرانی کرده و خواستار اقدام قاطع در مقابل آن شدند.
در پایان نشست وزیران اقتصاد گروه 7 در کانادا، 6 کشور عضو این گروه در بیانیه ای مشترک از سیاست های تجاری آمریکا انتقاد کردند.
وزیران اقتصاد آلمان، انگلیس، ایتالیا، ژاپن، فرانسه و کانادا در این بیانیه از اقدام های یکجانبه تجاری واشنتگن ابراز ناامیدی کرده و از استیو منوچین وزیر خزانه داری آمریکا خواستند مراتب نگرانی آنها را به رئیس جمهوری این کشور منتقل کند.
این بیانیه «اقدام قاطع» در قبال تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برای اعمال تعرفه های جدید بر واردات فولاد و آلومینیوم را ضروری دانست.
وزیران این 6 کشور با درخواست از منوچین برای انتقال «ناامیدی و نگرانی مشترک» آنها به ترامپ، خواستار تداوم گفت و گوها در این زمینه در نشست سران گروه 7 در هفته آینده شدند.
همچنین خبرگزاری رویترز گزارش داد:در این نشست که چند روز پس از اعلام تصمیم ترامپ در زمینه تعرفه های گمرکی برگزار شد، آمریکا منزوی شده و آماج انتقاد همپیمانان اقتصادی خود قرار گرفت.
برونو لومر وزیر اقتصاد فرانسه گفت: متاسفانه ما گروه 6 + 1 شدیم که در آن آمریکا به تنهایی در مقابل همه ایستاده و خطر بروز بی ثباتی اقتصادی را ایجاد می کند.