آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 375149 تاریخ : 1397/06/06-07:14:58
,5,
آمایش آب‌محور را در سطح استانی پیگیری می‌کنیم/ مهار آب‌های شیرین در گیلان ضروری است

وزیر نیرو در جلسه شورای اداری استان گیلان:

آمایش آب‌محور را در سطح استانی پیگیری می‌کنیم/ مهار آب‌های شیرین در گیلان ضروری است

رضا اردکانیان گفت: وزارت نیرو طرح آمایش آب‌محور را در سطح استانی با جدیت پیگیری می‌کند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی وزارت نیرو، رضا اردکانیان وزیرنیرو در جلسه شورای اداری استان گیلان که شامگاه امروز در محل استانداری گیلان برگزار شد، بیان داشت: جای خوشبختی است برای من و همکارانم که در هفته دولتی که بین دو عید قربان و غدیر قرار گرفته است خدمت رسانی می کنیم.

وی ادامه داد: وزارت نیرو تعداد 355 پروژه در استان گیلان در دست اجرا دارد که از این تعداد 309 پروژه در بخش آب و فاضلاب، 26 پروژه در بخش آب و تامین آب، 20 پروژه در بخش برق و انرژی است که برای این پروژه‌ها اعتباری بالغ بر 6هزار 500 میلیارد تومان هزینه شده و یا در حال هزینه شدن است.
وزیر نیرو گفت: تابستان سختی را گذراندیم و اما از تابستان امسال برای سال 98 برنامه ریزی را آغاز کرده‌ایم تا آن را با موفقیت بگذرانیم.
وی ادامه داد: در اثر کم آبی، کاهش نزولات آسمانی و کاهش تولید انرژی، سختی های فراوانی را مردم ایران متحمل شدند، در این شرایط عده ای می‌خواستند سوء استفاده کنند تا در این ایام کشور را با مشکلات متعددی روبه‌رو کنند که با بردباری مردم این هجمه خنثی شد.
اردکانیان افزود: در اتفاقاتی که در تابستان سال 97  افتاد، تجربه ای برای سازگاری با بحران کم‌آبی پیدا کردیم که این بسیار ارزشمند است تا در سال آینده بتوانیم پیش بینی های بهتری داشته باشیم و راهکارهای جدیدی پیشه کنیم.
وی با اشاره به اینکه امروز در گیلان پروژه های بزرگی در آب و برق افتتاح شد، ادامه داد: از جمله افتتاح نیروگاه 6/3 مگاواتی سد آیت الله بهجت که با سرمایه گذاری بخش خصوصی انجام گرفت، طرح آبرسانی به 12 روستای آستانه اشرفیه به روش BOT که برای اولین بار در کشور انجام شد و 6 طرح مربوط به برق در رشت ، آستارا و لاهیجان پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهری، پروژه کانال آبرسانی به تصفیه خانه گیلان  با اعتباری بالغ 130 میلیارد تومان افتتاح شد.
وزیر نیرو با اشاره به طرح تفصیلی تهیه شده در وزارت نیرو برای استان‌های مختلف گفت: تاکید ما در این طرح، آمایش آب محور برای هر استان است، چرا که سازمان محیط زیست در سال‌های گذشته این طرح را در سطح ملی اجرایی نکرد، اما وزارت نیرو مصمم به اجرای این طرح در سطح استانی است.
وی با اشاره به مصوبات کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی در سطح استان‌ها گفت: در بحث آب، استان‌های مختلف می‌توانند در کارگروه مشکلات خود را مطرح کنند تا چاره‌جویی شود.
وی با اشاره به مطالبات نمایندگان در جلسه گفت: چند موضوع در این بحث‌ها بسیار حائز اهمیت است، از جمله مهار آب شیربن در استان گیلان که بسیار ضروری است و موضوع دیگر اجرای طرح‌های فاضلاب است که باید طرح‌های جمع‌آوری و تصفیه در شهرهای ساحلی استان شتاب گیرد.
وزیر نیرو با تاکید بر ادامه طرح‌های آبرسانی روستایی گفت: این موضوع از ابتدای دولت یازدهم مورد تاکید بوده و تاکنون بیشتر از 5 میلیون نفر از جمعیت روستایی در دولت تدبیر و امید آبرسانی انجام شده است.
اردکانیان با بیان اینکه در 40 سالگی انقلاب باید نگاه در حوزه مدیریت منابع انسانی تغییر یابد، افزود: ما مدیرانی می‌خواهیم که تحول و نوآوری را در مدیریت منابع انسانی  اجرا کنند تا مسیر توسعه کشور هموار شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 193