به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از اداره کل روابط عمومی بانک دی، دکتر علیاکبر عربمازار در این مراسم با تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت روز پاسدار و جانباز تصریح کرد: حماسه فتح خرمشهر در سایه الطاف الهی و در اوج همدلی و همزبانی دولت، ملت و نیروهای مسلح در سوم خرداد ماه سال 1361 خلق شد.
وی گفت: عملیات بیتالمقدس که یکی از پرافتخارترین مقاطع دوران دفاع مقدس بود و منجر به آزادسازی خرمشهر شد تنها با اتکال به خداوند متعال، ایمان رزمندگان اسلام و عشق به حضرت امام خمینی(ره) به ثمر نشست.
رییس هیات مدیره بانک دی با بیان اینکه این عملیات غرورآفرین توانست با برهم زدن بدیهیترین معادلات نظامی کلاسیک جهان، دشمن را تا بن دندان مسلح را در این سرزمین مأیوس و مستأصل کند، خاطر نشان کرد: نصرت الهی، ایستادگی مخلصانه رزمندگان و ایثارگران در سایه وحدت و همدلی و ایمان به ولی فقیه، شکستی عظیم را بر متجاوزان وارد و پیام عزت و پایمردی را به جهانیان به اثبات رساند.
وی تاکید کرد: ما همیشه با دشمن در حال جهاد هستیم و در شرایط فعلی باید با پیشرفت در تمام زمینههای علمی بر دشمن غلبه کنیم. در میدان و عرصههای علمی، اجتماعی و اقتصادی باید راهبردی را تعریف کرده و با شناسایی نقاط ضعف، در مسیر تقویت آنها حرکت کنیم.
عربمازار ادامه داد: امروز نیز برای عبور از بحرانها و به تعبیر رهبر معظم انقلاب، گذر از پیچ تاریخی، نیازمند وحدت، همدلی و هم زبانی هستیم، چراکه جز در سایه وحدت و همدلی و هم زبانی نمیتوانیم آرمانهای انقلاب اسلامی و مشکلات پیش رو را از میان برداریم.
وی در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: اگر همان پیروی از رهبری و ولایت که در دوران دفاع مقدس در حوزههای نظامی شکل گرفت امروز در حوزه اقتصادی انجام شوند حتما منشا دستاوردهای بزرگی برای ایران اسلامی خواهد بود.
رییس هیات مدیره بانک دی دستاوردهای دوران دفاع مقدس به خصوص آزادسازی خرمشهر را تجربیات گرانبهایی دانست که در صورت عملی شدن آنها در حوزههای دیگر چون اقتصاد نه تنها تحول آفرینی درونی را در پی دارد بلکه موجب اقتدار بیشتر کشور در مجامع بینالمللی خواهد شد.
وی در پایان با تاکید بر اینکه میتوانیم تاثیرگذاری بیشتر در عرصه بینالملل داشته باشیم، گفت: ما طی سه دهه اخیر در حوزه اقتصاد فعالیت اندکی داشتهایم اما همانها هم موثر بوده است، شاهد مثال آن قانون بانکداری بدون رباست که پس از تصویب در جمهوری اسلامی ایران حتی بانکهای اروپایی را مجاب کرد که بخش اسلامی خود را فعال کنند.