آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 226250 تاریخ : 1395/07/12-18:02:27
,10028,
افتتاح رسمی سامانه101 زنان در زمستان

افتتاح رسمی سامانه101 زنان در زمستان

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات نهاد ریاست جمهوری از افتتاح رسمی سامانه تعاملی معاونت امور زنان و خانواده با نام 101در زمستان سال جاری خبر داد و گفت: علاوه بر دریافت مجوزهای لازم از سوی وزارت ارتباطات، محتوای این سامانه نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ،عطاء الله ملکی تبار افزود: محتوای سامانه101 را معاونت امور زنان و امور خانواده و سازمان‌های مردم نهاد تأمین می‌کنند.

وی با اشاره به محدودیت‌های وزارت ارتباطات اظهارکرد: موضوع زن و خانواده یکی از موضوعات بسیار مهم جامعه امروز ایرانی و اسلامی است و کسی در این زمینه شک ندارد. اگرچه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، برای تخصیص شماره‌های سه رقمی محدودیت‌هایی دارد و اهمیت موضوع زن و خانواده باید برای آنها بیشتر توضیح داده شود.

ملکی‌تبار با بیان اینکه شماره 101 یک برند است،گفت: مردم می‌توانند با 101 تماس تلفنی بگیرد، پیغام صوتی دریافت کنند، پیامک بزنند و از کد دستوری استفاده کنند. وب پورتال، ویدیو پورتال به آدرس www.101.iri.ir نیز فعالیت می‌کند.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات نهاد ریاست جمهوری افزود: امیدوار هستیم که وزارت ارتباطات مجوز استفاده از پیامک، کد دستوری و صوتی این سرشماره را به اپراتورها بدهد و ما هم از نظر محتوایی و زیرساختی فعالیت می‌کنیم.

وی درباره رایزنی‌های انجام شده برای دریافت مجوز استفاده از سامانه 101 از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: من با دکتر محمود واعظی – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- در یکی از مراسم افطاری ریاست جمهوری صحبت کردم. خانم مولاوردی نیز با وزیر ارتباطات گفت و گو کرده است. وزیر ارتباطات نیز در زمینه تخصیص شماره 101 قول مساعد داده است ولی رویه تخصیص طولانی است.  یک بار نیز نظر کارشناسی مبنی بر مخالفت با این کار برای وزیر ارتباطات ارسال شده است. با این حال امیدواریم در کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی این نظر مورد بازنگری قرار گیرد.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه حداکثر تا پایان آبان ماه این مساله حل خواهد شد،اظهارکرد: پس از راه‌اندازی سامانه 101 مردم می‌توانند نظرات خود را از طریق پیامک و صوت به معاونت امور زنان و خانواده اعلام کنند. بنابراین می‌توان  در زمینه موضوعات خاص امور زنان و خانواده رأی گیری کرد و اگر درباره یک موضوعی افراد زیادی نظر بدهند،دولت و مجلس باید درباره آن تصمیم گیری کنند.

ملکی‌تبار در پایان گفت: این کار از طریق پیامک و کد دستوری انجام می‌شود. کد #101* را افراد می‌توانند وارد کنند و یا به صورت صوتی در نظرسنجی شرکت کنند. تلگرام، اینستاگرام، فیس بوک، توییتر، وب پورتال، ویدیو پورتال 101 نیز راه اندازی خواهد شد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 181