به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی گروه صنعتی و پژوهشی زر، شرکت زرماکارون که پیش از این توانسته بود این نشان را به دلیل تولید انواع ماکارونی با آرد سبوسدار و تولید انواع ماکارونی آرد سمولینا به دست آورد، در سال جاری نیز موفق به دریافت دوباره این نشان شد. در این مراسم مهندس مرتضی سلطانی با دریافت این نشان، بار دیگر مهر تاییدی به لحاظ کیفی بر محصولات تولیدی این شرکت ثبت کرد.
مرتضی سلطانی، مدیرعامل رییس هیأت مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر در حاشیه این همایش و پس از دریافت نشان به خبرنگاران گفت: «زمانی که صنعت به حوزه غذا وارد میشود، مسئولیتی بسیار سنگین بر عهده میگیرد. این به معنای قبول تعهدی برای حفظ سرمایه اصلی جامعه و ارتقاء سلامت انسانها خواهد بود. از این رو تولید غذا سالم و در برگیرنده امنیت غذایی، نه تنها امری تشریفاتی تلقی نخواهد شد، بلکه در جایگاه اساسی قرار خواهد گرفت.»
سلطانی با اشاره به اقدامات بنیادی گروه صنعتی و پژوهشی زر در خصوص ارتقاء کیفی محصولات گفت: «از ابتدای ورود به عرصه تولید همواره مقوله ارتقاء کیفی و دستیابی به بالاترین سطح همطراز با اصول جهانی در دستور کار این گروه قرارداشته است. بدین جهت در تولید انواع ماکارونی، برای اولین بار در کشور از آرد سمولینا بهره گرفتیم که مناسبترین و با کیفیتترین آرد برای این شاخه صنعتی است. اینک نیز پس از انجام تحقیقات گسترده، طیف جدیدی از انواع ماکارونی را تولید نمودهایم که بر فراسودمندی تأکید داشته و با برند سمولینا پلاس در اختیار مصرفکنندگان قرار خواهد گرفت.»
شایان ذکر است تندیس سیب سلامت معتبرترین در حوزه سلامت و ایمنی غذایی کشور بوده که هر ساله از سوی وزارت بهداشت و درمان به فرآوردههای غذایی و آشامیدنی ایمن و سالم که الگوی سلامت و ایمنی موضوع آییننامه اعطاء نشان را رعایت کردهاند، اعطا میشود.
اعطای نشان ایمنی و سلامت به شکل یک سیب سبز بر روی بسته بندی محصولات تولیدی داخل کشور، درج می شود و نشانی از کیفیت برتر و عاری از آسیب ها و زیان برای خریداران استا.