پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 249509 تاریخ : 1395/09/01-18:40:21
,10031,
اعتراض دانشجویان آمریکایی به اخراج مهاجران

اعتراض دانشجویان آمریکایی به اخراج مهاجران

افزایش نگرانی‌ها نسبت به اقدامات دولت آینده آمریکا در قبال مهاجران غیرقانونی سبب گسترده‌تر شدن تظاهرات دانشجویان در این کشور شده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از واشنگتن پست، دانشجویان بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا اعلام کرده‌اند در تجمعات اعتراضی و تحصن‌های خود از روسای دانشگاه‌ خود می‌خواهند که مدارک دانشجویان خارجی را در اختیار دولت قرار ندهند.

یکی از اساسی‌ترین وعده های دونالد ترامپ رییس‌جمهور منتخب آمریکا در دوران مبارزات انتخاباتی، اخراج مهاجران غیرقانونی از این کشور بوده است.

وی در اولین مصاحبه خود پس از پیروزی در انتخابات اعلام کرد اولین اقدامش پس از آغاز به کار، اخراج دو الی سه میلیون مهاجر غیرقانونی از آمریکا خواهد بود.

با وجود حمایت طیف وسیعی از جامعه آمریکایی و خوشحالی آنها از پیروزی ترامپ در انتخابات، بسیاری از دانشجویان در دانشگاه‌های مختلف، نسبت به این واقعه ابراز نگرانی کرده‌اند و دانشجویانی که با امید و آرزوهای فراوانی به آمریکا رفته‌اند، ممکن است خودشان یا خانواده‌شان از کشور اخراج شوند.

 بسیاری از دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه‌های آمریکا اعلام کرده‌اند با برگزاری تجمعات، تعطیل کردن کلاس‌ها و ملاقات با روسای دانشگاه‌ها، با این اقدامات احتمالی مقابله خواهند کرد.

دانشگاه‌های مطرح آمریکایی نظیر هاروارد و پرینستون نیز شاهد این تجمعات بوده‌اند و روسای آنها اعلام کرده‌اند نهایت تلاش خود را برای حفظ دانشجویان خارجی خواهند نمود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 193
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران