به گزارش بانک و صنعت، فاطمه کاهی، سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: از مجموع میلیون ها کارت صادر شده، تعداد کمی از آن ها این مشکل را دارند و عباراتی همچون کارت هوشمند سوخت موتور سیکلت و یا کامیون درج شده که این اطلاعات هیچ تاثیری در میزان سهمیه و استفاده مالکان خودروهای سواری از این کارت ها ندارد.
وی با بیان اینکه از تعداد 27 میلیون کارت صادر شده، تنها ممکن است برای کمتر از یک درصد یعنی چیزی حدود 3 تا 4 هزار کارت صادر شده این مشکل بوجود آمده باشد، گفت: مهم، اطلاعات لیزری پشت کارت است و اگر این اطلاعات با مشخصات کارت خودرو مغایرت ندارد، استفاده از این کارت هیچ مشکلی برای مالک ندارد.
به گفته این مقام مسوول، این کارت ها ممکن است تفاوتی از لحاظ رنگ و طرح باهم داشته باشند، اما از لحاظ کاربردشان در آن ها تفاوتی وجود ندارد و نیاز نیست که افراد بعد از دریافت کارت سوخت، اقدامی انجام دهند. این موضوع مشکلی را برای افراد ایجاد نمی کند و نیازی به انجام هیچ اقدامی نیست و افراد به راحتی می توانند از همان کارت سوخت استفاده کنند.
وی افزود: مهم، اطلاعاتی است که در تراشه کارت سوخت درج شده و باید این اطلاعات با مشخصات خودرو مطابقت داشته باشد، اما اطلاعاتی که روی کارت نوشته شده مربوط به مالکی است که هنگام صدور کارت، مالک خودرو بوده است و تاثیری در سهمیه واریزی یا استفاده مالک بعدی خودرو ندارد.