آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 312743 تاریخ : 1396/10/11-18:38:37
,17,
استفاده از ظرفیت حرکت‌های مردمی در سمنان

استفاده از ظرفیت حرکت‌های مردمی در سمنان

جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان سمنان به ریاست فرماندار و با حضور اعضا در محل فرمانداری شهرستان برگزار شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی قاچاق کالا؛ در این جلسه دانایی فرماندار و رئیس کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان سمنان، تغییر نگرش عمومی نسبت به قاچاق را عنصر مهمی در فرهنگ سازی جامعه بر شمرد و گفت: قطعا مبارزه با پدیده قاچاق باید به یک حرکت عظیم مردمی تبدیل شود چرا که ما در هر جایی که حضور و مشارکت جدی مردم را داشتیم زودتر به اهداف مورد نظر دست یافتیم، لذا باید از تمام ظرفیت‌هایی که باعث تقویت حرکت‌های مردمی می شود به خصوص فرهنگیان، دانشگاهیان، هنرمندان، روحانیون واصناف به خوبی استفاده کرد.

وی با بیان اینکه تشویق اقشار مختلف به مصرف کالای تولید داخل و مدیریت الگوی مصرف و همچنین فرهنگ سازی و مشارکت مردم در دستور کار این کارگروه قرار دارد، بر لزوم استفاده از پتانسیل صدا و سیما در جهت تشکیل اتاق فکر, تولید برنامه‌های مرتبط تاکید کرد.
افزایش گشت های کنترل و نظارت، رصد فضای مجازی و نظارت بیشتر بر این حوزه، برگزاری مستمر برنامه های فرهنگی در امر فرهنگسازی مبارزه با قاچاق کالا با همکاری دستگاه‌های متولی، استفاده از ظرفیت ائمه جمعه و استفاده از تریبون‌های نماز جمعه برای فرهنگ سازی و برگزاری دوره های آموزشی از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 213