وی ارزش طرح های تعیین تکلیف شده را بالغ بر 22 هزار و 651 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: از ابتدای سال 1403 تاکنون، تعداد شش هزار و 843 طرح به ارزش 71 هزار و 811 میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.
معاون مدیرعامل بانک کشاورزی با بیان اینکه این دستاوردها نشان دهنده تلاش بانک کشاورزی در حمایت از بخش تولید و توسعه اقتصادی کشور است، به بازدیدهای میدانی کارشناسان این بانک اشاره کرد و گفت: در 10 ماه نخست سال جاری، عملیات اعتباری در 21 استان کشور مورد بررسی قرار گرفته است.
وی افزود: در این بازدیدها، 57 شعبه و 293 پرونده مربوط به طرح های راکد و بلاتکلیف توسط کارشناسان اعتباری این بانک بررسی و برای تعیین تکلیف آن ها تصمیم گیری شده است.
پویافرد در بخش دیگری از سخنان خود به ارتقا و بروزرسانی سامانه های مکانیزه نظارت بر طرح ها و نظارت بر تسهیلات سرمایه در گردش بانک کشاورزی اشاره کرد و اظهار داشت: از ابتدای سال جاری، چهار نسخه جدید بارگذاری شده و نسخه نهایی آن تا پایان سال منتشر خواهد شد.
وی گفت: پیرو بازدید کارشناسان ستاد مدیریت ها و شعب بانک کشاورزی در سراسر کشور از محل اجرای طرحها و با هدف نظارت و کنترل بهینه اجرای طرحهای در جریان، از ابتدای سال 1403 تعداد 30 هزار و 541 فقره گزارش نظارت بر مصرف تسهیلات در سامانه مکانیزه نظارت بر طرحها ثبت شده است.
پویافرد اظهار داشت: با توجه به محدودیت حد نصاب تصویب تسهیلات در مدیریت های استانی، معاونت اعتباری این بانک طی سال جاری، نسبت به اعطای مجوز انعقاد قرارداد 36 فقره تسهیلات به مبلغ 43 هزار و 824 میلیارد ریال اقدام کرده است.
وی افزود: همچنین طی 10 ماه گذشته بازدید و نظارت بر مصرف 28 فقره تسهیلات بیش از حد نصاب مدیریت ها توسط معاونت اعتباری بانک کشاورزی انجام شده است که ارزش آن در مجموع 80 هزار و 607 میلیارد ریال برآورد می شود.
پویافرد در پایان با تأکید بر تعهد بانک کشاورزی به حمایت از تولید و توسعه اقتصادی کشور، تأکید کرد: این بانک با بهره گیری از ابزارهای نظارتی پیشرفته و برنامه ریزی دقیق، تلاش می کند تا ضمن تسریع در تعیین تکلیف طرح های راکد، از اجرای بهینه طرح های اعتباری و مصرف صحیح تسهیلات اطمینان حاصل کند.