• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 226497 تاریخ : 1395/07/16-14:20:40
,10028,
پرداخت 2هزار و 700 میلیاردتومان ازدیون شهرداری پایتخت طی 6  ماه اخیر

پرداخت 2هزار و 700 میلیاردتومان ازدیون شهرداری پایتخت طی 6 ماه اخیر

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با تاکید بر اهمیت پرداخت دیون برای مدیریت شهری، گفت: در 6 ماه اول سال جاری 2 هزار و700 میلیارد تومان از دیون شهرداری پایتخت پرداخت شده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، قدرت گودرزی ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: تسویه دیون ازجمله دیون پیمانکاران را از وظایف اصلی خود می‌دانیم. به طوری که مطالبات پیمانکاران از مناطق مختلف نیز تا حد قابل توجهی پرداخت شده و مابقی نیز در حال پرداخت است.

معاون شهرداری تهران عنوان کرد: حتی یک روز تاخیر و تعلل در پرداخت دیون را هم از لحاظ اخلاقی و هم از لحاظ قانونی درست نمی دانیم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه درآمدهای پایدار مدیریت شهری تهران نیز از میزان درآمدهای نقد در 6 ماهه اول سال جاری بیش از 40 درصد محقق شده است، تصریح کرد: امروز نقش درآمدهای پایدارشهری در تامین هزینه‌های  شهرداری ها بر هیچ کس پوشیده نیست.

گودرزی خاطرنشان کرد: خوشبختانه برنامه های شهرداری تهران طی چندسال گذشته برای عدم وابستگی بیش از پیش به درآمدهای غیرنقد مثمرثمر واقع شده است.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در پایان همچنین با اشاره به اینکه میزان درآمدهای پایدار مدیریت شهری در 6 ماه اول سال جاری  رضایت بخش بوده است، گفت: با این شرایط بد اقتصادی؛ از برنامه ای که در ابتدای سال تدوین کرده ایم جلوتر هستیم. 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران