• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 421801 تاریخ : 1397/08/29-11:49:08
,17,22,
مالیات بر ارزش افزوده، عامل موثردر توسعه و آبادانی شهرها و روستاها

مدیر کل امور مالیاتی هرمزگان :

مالیات بر ارزش افزوده، عامل موثردر توسعه و آبادانی شهرها و روستاها

مدیر کل امور مالیاتی هرمزگان گفت: مالیات بر ارزش افزوده یکی از عوامل موثر در توسعه و آبادانی شهرها و روستاها است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی سازمان امورمالیاتی کشور، شاکر رضا مریدی،مدیر کل امور مالیاتی هرمزگان با حضور در نماز جمعه شهرستان میناب، با بیان اینکه توسعه کشور به سه عامل اقتصادی، سیاسی و فرهنگی – اجتماعی بستگی دارد، اظهارداشت: در بخش اقتصادی ، سازمان امور مالیاتی و وزارت امور اقتصادی و دارایی دارای نقش خطیری دارند. 

مریدی با اشاره به شعار امسال "سال حمایت از تولید داخلی"، خاطر نشان کرد: کارکنان امور مالیاتی هرمزگان با سرلوحه قرار دادن منویات مقام معظم رهبری و همچنین حمایت از واحدهای تولیدی اهداف سازمان امور مالیاتی را دنبال می کنند. 

وی در خصوص تحقق درآمدهای مالیاتی تصریح کرد: باکمترین فشار به واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی از طریق شناسایی فرارهای مالیاتی تلاش کرده ایم که درآمدهای مالیاتی استان را محقق کنیم که در این زمینه موفقیت های بزرگی داشته ایم. 

مدیر کل امور مالیاتی هرمزگان با اشاره به اجرای قانون مالیات برارزش افزوده عنوان کرد:نرخ مالیات بر ارزش افزوده 9 درصد است که سه درصد آن به عنوان عوارض مالیات بر ارزش افزوده به دهیاری ها وشهرداری ها و یک درصد به حوزه سلامت و 5 درصد نیز به حساب خزانه دولت واریز می شود. 

مریدی گفت: در6 ماهه نخست سال 97 مبلغ 29 میلیارد تومان به شهرداری ها و دهیاری های شهرستان میناب از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده واریز شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 90 درصد رشد داشته است. 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران