• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 619314 تاریخ : 1401/06/10-09:29:07
,10027,
دیدار نمایندگانی از صنعت بیمه ایران و پژوهشکده بیمه با نمایندگان صنعت تکافل سایر کشورهای جهان در حاشیه چهارمین نشست جهانی تکافل و تکافل اتکایی 2022

دیدار نمایندگانی از صنعت بیمه ایران و پژوهشکده بیمه با نمایندگان صنعت تکافل سایر کشورهای جهان در حاشیه چهارمین نشست جهانی تکافل و تکافل اتکایی 2022

نمایندگانی از صنعت بیمه ایران و پژوهشکده بیمه ضمن حضور در چهارمین نشست جهانی تکافل و تکافل اتکایی 2022 و کارگاه های پسا رویداد این همایش، با نمایندگان صنعت تکافل از سایر کشورهای جهان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشکده بیمه، در حاشیه چهارمین نشست جهانی تکافل و تکافل اتکایی 2022 که طی روزهای 2 تا 4 شهریور 1401 در دبی برگزار شد، تعدادی از اعضای کارگروه تکافل پژوهشکده بیمه به همراه مدیر عامل و مدیران و کارشناسان شرکت بیمه دانا و نیز مدیرانی از شرکت بیمه اتکایی امین، ضمن حضور و ارائه سخنرانی در این رویداد، با فعالان صنعت تکافل حاضر در این همایش از سایر کشورهای جهان دیدار و گفتگو کردند.

این دیدارها با هدف انتقال دانش و تجارب سایر کشورها به منظور عملیاتی سازی تکافل در کشور و ایجاد زمینه های همکاری مشترک با شرکت های فعال در صنعت تکافل دنیا در حوزه های آموزشی و پژوهشی، در قالب نشست های تخصصی به صورت غیر رسمی در حاشیه همایش و کارگاه های پسا رویداد آن انجام شد.

در این نشست های تخصصی، نمایندگان کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه و شرق آسیا، شمال آفریقا و خاورمیانه نظیر امارات متحده عربی، روسیه، هند، مصر، اتیوپی، سومالی، ازبکستان، بنگلادش و بلاروس، دانش و تجربیات اجرایی خود را در حوزه آموزش، پژوهش، برگزاری دوره های آموزشی در حوزه تکافل و مالی اسلامی و ارائه محصولات تکافل، با نمایندگان صنعت بیمه ایران به اشتراک گذاشتند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران