به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی شرکت طرح اندیشه بهساز ملت، اعضای کارگروه ویژه بازرسی متشکل از آقایان پیمان جام جمی مدیر حسابرسی داخلی و رئیس کارگروه، ابوالفضل چمنکار مدیر حوزه قائم مقام ، سعید حاج محمدی مدیر برنامه ریزی و علیرضا اسمعیلی دبیر کارگروه در دومین ماموریت خود به منظور بررسی علل ناکامی شعب ناحیه یک در وصول مطالبات زیر یک میلیارد، روز یکشنبه 8 مهرماه به3شعبه باقی مانده از 7 شعبه مثبت این ناحیه شامل میدان فرمانداری شهرری ، خردمندشمالی و رودکی مراجعه و در گفتگو با رئیس و معاونین شعب یاد شده، علل مثبت بودن آنها را در پایان مقطع شهریور 97 بررسی کردند.
در بازدید اعضای کارگروه ویژه بازرسی از سه شعبه میدان فرمانداری شهرری، خردمندشمالی و رودکی ناحیه یک، روساء و معاونین شعب ضمن قدردانی از تلاشهای بی وقفه شرکت طرح و اندیشه بهساز ملت و کارشناسان وصول در کاهش مطالبات معوق و اعلام دلایل مثبت بودن این شعب در مطالبات زیر یک میلیارد در پایان مقطع شهریور ماه، پیشنهاداتی جهت تعامل بهتر و احاطه بیشتر کارشناسان بر پروندههای مطالباتی را عنوان نمودند.
بر پایه این گزارش در این جلسات همچنین نحوه تعامل و عملکرد کارشناس شعبه و رئیس عملیات منطقه، و میزان مطالبات درمقاطع گذشته نیز بررسی شد.
گفتنی است که مسئولین شعب یادشده از مراجعه تیم بازرسی و اهمیت و دغدغه شرکت نسبت به مطالبات بانک ملت قدردانی و خواستار همکاری بیش از گذشته در ارتباطات فی مابین بودند.